Edith Gonzalez este în stare gravă: „Moarte, aşteaptă-mă…”

Edith Gonzalez este în stare gravă: „Moarte, aşteaptă-mă…”

Edith Gonzalez este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. Ea s-a bucurat de un succes nebun și în România, pentru rolurile pe care le-a interpretat în telenovele precum „Deseo', „Trampa Infernal', „Salome' și „Corazon Salvaje'.

Din păcate însă, actrița trece printr-o perioadă destul de grea și se simte din ce în ce mai rău. Edith Gonzalez a ajuns la spital după ce a avut mai multe dureri puternice în zona abdominală. Ea filma pentru noua ei telenovelă, „Eva', însă starea ei s-a agravat brusc, așa că producătorii au trimis-o de urgenţă la spital.

Edith Gonzales a primit un diagnostic crunt din partea medicilor

Actrița a făcut câteva analize, după care medicii au aflat că are cancer de col uterin. La scurt timp, Edith Gonzales a fost supusă unei intervenții de histerectomie, potrivit rtv.net. De când a aflat că suferă de această afecțiune, actrița s-a schimbat total. Actrița de telenovele a rămas fără păr, din caua unor tratament incisive. Acum este nevoită poarte perucă.

Edith Gonzales se luptă de mult timp cu cancerul, dar nu se dă bătută. Recent, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar după ce a ieșit din operație a transmis un mesaj emoționant fanilor săi.

„Sunt femeie, fiica, soră, cetăţeană, mexicană şi fiinţă universală. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor şi a tuturor femeilor din generaţie în generaţie care trăiesc în mine, şi prin mine. Sunt liberă şi sclavă precum ele, precum noi toţi. Noi, femeile, suntem nişte aventuriere: am studiat, am dansat, am râs cu poftă şi am iubit. Şi avem responsabilitatea de a le spune şi celor ce vin că merită să trăieşti din plin. Avem o singură viaţă şi deci o singură şansă să strălucim. Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere', a spus Edith Gonzales.

Edith Gonzales a avut o carieră înfloritoare

Actrița are în prezent 52 de ani, dar se poate lăuda cu o carieră vastă în lumea filmului. Are o mulțime de admiratori în toată lumea, mai ales pentru rolurile pe care le-a interpretat în telenovelele mexicane.

În anul 2007, pe vremea când se filma telenovela „Inimă de ţigan', Edith Gonzales a ajuns în România la invitaţia postului Acasă. Ea a acceptat să apară în câteva emisiuni de televiziune ale postului, dar şi ca invitată specială în telenovela „Inimă de ţigan'. Blonda a avut atunci ocazia de a face cunoştinţă cu actorii Marin Moraru şi Gheorghe Dinică, cu care a şi filmat câteva scene din şatră.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Edith Gonzales, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arată soțul Elenei Cârstea la mai bine de 10 ani de la nunta lor

Andreea Bănică, schimbare radicală de look! A renunțat la părul lung

Andreea Marin, declarații neașteptate despre fetița ei, Violeta: „De la mine şi de la tatăl ei…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete