Îl iertăm pe Bon Jovi că a cântat dezastruos la București? Ia uitați ce face….

https://jbjsoulkitchen.org/

Starul american ne-a dezamăgit anul trecut la concertul pe care l-a susținut la București. N-a cântat nimic, nu părea că știe versurile propriilor melodii iar vocea i-a sunat ca și cum ar fi cântat un amator adus cu forța pe scenă. Românii nu l-au iertat, rețetele de socializare erau pline de critici, sudalme și opinii negative la adresa celui care a adus în urmă cu 20 de ani fiori în suflete și în inimi cu baladele sale.

Între timp Bon Jovi și-a văzut de afaceri și-a deschis restaurante și a continuat să cânte. JBJ Soul Kitchen este rețeaua de restaurante comunitare ce aparțin starului rock, prin fundația acestuia. Ce înseamnă restaurant comunitar? Nu e obligatoriu să plătești după ce ai mâncat. Nu există un preț pe meniu. Dacă nu ai bani, nu e nicio problemă… Dar dacă îți este foame și vrei să plătești, faci o donație. Cei mai mulți clienți așa fac…

Zilele trecute starul american a stat zi lumină în bucătăria restaurantului său ajutând bucătarii să spele vasele și să pregătească mâncare pentru oamenii sărmani afectați de criza alimentelor pe fondul epidemiei globale. Nimeni, nu plătește pentru aceste servicii în afară de Bon Jovi din buzunarul propriu.

Nici nu mai contează că n-a cântat Blaze of Glory anul trecut la concertul din piața Constituției… Nici nu ne mai interesează că a falsat toate melodiile. Pentru cei care nu vor să creadă că așa ceva este posibil, fundația JBJ explică foarte clar și cald pe site-ul restaurantului.

Imaginea de mai jos este una din puținele în care îl vedem pe Bon Jovi așa cum nu ni l-am imaginat vreodată.

Bon Jovi

Cum să nu-l apreciezi? Cum să nu ne facă să ne gândim că fiecare trebuie să avem un rol și să contribuim cum putem la bunul mers al lucrurilor în timpurile care vor urma?

Dacă nu ai ce să pui pe masă pentru familia ta, te ajutăm noi…' Acesta este mesajul pe care starul american l-a oferit lumii odată cu declanșarea pandemiei.

Foto: facebook/JBJ Soul Kitchen

Citeste și:

Exact ca-n filme: animalele au luat cu asalt orașele aflate în carantină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete