Prințul Louis a făcut primii pași. Imaginile care înduioșează și cele mai dure caractere

Vezi pozele

Prințul Louis a făcut primii pași. Ducii de Cambridge au făcut publice imagini spectaculoase cu cei trei mici prinți, care și-au petrecut weekendul la Chelsea Flower Show, în grădina Bake to Nature, amenajată după ideea ducesei de Cambridge şi a peisagiştilor Andrée Davies şi Adam White.

Grădina este o zonă silvică pentru familii şi comunităţi care vor să petreacă timp în natură. În grădină, există o căsuță într-un copac, o cascadă, o colibă rustică, un loc pentru foc de tabără, buturugi, poteci din piatră și bușteni pe care copiii se pot juca.

Citeste si Kate Middleton a tras o sperietură puternică din cauza prințului Louis. Ce s-a întâmplat?

După cum putem vedea în fotografii, copiii regali sunt absolut adorabili și par să profite la maximum de timpul petrecut în natură și de facilitățile puse la dispoziție de grădina Back to Nature.

Prințul Louis a făcut primii pași sub atenta supraveghere a Prințului William

Dar cu siguranță cea care topește orice inimă este imaginea Prințului Louis care face primii săi pași pe un podeț de lemn, sub atenta supraveghere a tatălui său. În planul secund al pozei, se văd Kate și ceilalți doi copii care se joacă în apropierea apei. opiii au alergat în picioarele goale, s-au dat în leagăne și s-au jucat strângând frunze și nuiele. Ducesa nu se dă în lături de la a se distra asemeni celor mici. Așa încât este imortalizată într-o fotografie în care se dă într-un leagăn realizat din frânghii.

Micuțul Louis, îmbrăcat în pantaloni scurți roz și cu un cardigan bleumarin, se îndreaptă hotărât către obiectivul aparatului de fotografiat, străduindu-se, totodată, să-și mențină echilibrul.

Citeste si Meghan Markle, mai naturală decât Kate Middleton în pozele oficiale cu bebelușul. Un expert în limbajul corporal explică ce mesaje a transmis Meghan

Imaginea este una idilică, iar ambianța nu are cum să nu te facă să nu te întrebi dacă nu cumva așa arată grădina Raiului.

Cele mai recente fotografii publicate pe paginile de socializare ale Ducilor de Cambridge sunt menite să promoveze activitățile în aer liber: „Cred cu tărie că natura și timpul petrecut în aer liber pot avea beneficii majore asupra sănătății fizice și mentale, în special în cazul copiilor mici. Sper ca această grădină din pădure să inspire părinții și copiii să iasă din casă, să se bucure de natură și să petreacă timp de calitate împreună', a precizat Ducesa de Cambridge pentru BBC.

Citeste si Cum au reacționat Prințul George și Prințesa Charlotte când au aflat de nașterea vărului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Reacția lor a fost adorabilă

Surse foto: hepta, northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete