Imagini nemaivăzute! Anca Serea, prima fotografie după ce l-a adus pe lume pe micuțul Moise

Anca Serea

Anca Serea

Anca Serea este o femeie împlinită. Vedeta are cinci copii, un soț care o iubește necondiționat, iar în vara acestui an urmează să devină mamă pentru a șasea oară. Anca Serea, prima fotografie după ce l-a adus pe lume pe micuțul Moise.

Anca Serea și soţul ei, Adi Sînă, sunt extrem de fericiţi. Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au o famile mare și frumoasă.

“Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică.

Știm că vom avea o fetiță. Și ne-am bucurat foarte tare, pentru că acum balanța s-a echilbrat – trei băieți și trei fetițe. Probabil o va chema Leeah, ne-am gândit să fie din același registru: biblic”, a declarat Anca Serea pentru revista Unica.

Astăzi este sărbătoare mare în familia lor. Mezinul familiei, Moise-Petru, împlinește frumoasa vârstă de 3 ani.

Cu această ocazie, Anca Serea și-a strigat fericirea și iubirea și pe rețelele sociale.

“Astăzi îl sărbătorim pe micuțul Moise! Mezinul familie, cel mai ghidus baietel❤️. Aș vrea să opresc timpul în loc și să rămâi la fel de bun și pur, te iubim Moise-Petru!”, a scris Anca pe pagina personală de Instagram.

 

Imagini nemaivăzute! Anca Serea, prima fotografie după ce l-a adus pe lume pe micuțul Moise

Vedeta a postat o imagine care a topit inimile internauților.

 

View this post on Instagram

 

Mama si pruncul ei acum fix 3 ani, dupa un travaliu intens dar cu minunea in brate! Te iubesc, Moise! Multumesc, Doamne! 🙏

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on

“Mama şi pruncul ei acum fix 3 ani, după un travaliu intens, dar cu minunea în braţe! Te iubesc, Moise! Mulţumesc, Doamne!”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Anca Serea și Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru.
În trecut, Anca Serea a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Peste câteva luni, Anca Serea va deveni mămică pentru a șasea oară.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete