Flick, despre depresia lui Mihai Bendeac: “Nu e bine să judeci”

flick si mihai bendeac

flick si mihai bendeac

Mihai Bendeac a recunoscut public de fiecare dată că duce o luptă grea cu depresia. Flick, despre depresia lui Mihai Bendeac: “Nu e bine să judeci”.

Mihai Bendeac se confruntă cu depresia, o boală care afectează milioane de persoane din lumea întreagă.

În urmă cu doi ani, Mihai a recunoscut că suferă de depresie, postând un mesaj pe pagina personală de Facebook

“Depresia cu care trăiesc de o viață m-a împins la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există.

Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni. Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!” a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Flick, despre depresia lui Mihai Bendeac: “Nu e bine să judeci”

Recent, bunul lui prieten, Flick, cunoscutul prezentator de la Radio Zu sau „Domnul Rimă' din mediul online, a vorbit despre depresia cu care se confruntă Mihai Bendac.

În plus, Flick a dezvăluit cum evită rutina din viața lui și a transmis faptul că oamenii care se luptă cu depresia nu trebuie judecați.

“Mă duc de la 7 la 10 la radio de zece ani deja. Lucrurile pe care le fac între radiouri sunt diferite. Când eram contabil aveam un colectiv cu care am trăit doi ani de zile. Aici dimineața am un colectiv seara, altul dimineața, la Antena când mă duc să scriu scenarii cu Bendeac am alt colectiv. Chestia asta mă ajută să nu intru în rutină, apropo de depresie, eu consider că depresia, într-adevăr nu o poți controla, dar are un factor determinant. Nu cred că am avut motive să am depresie, viața mea a evoluat corect, drăguț, probabil dacă evolua invers nu era bine. La nivel personal, ai o depresie dacă te desparți de cineva și erați legați la modul căsătoriți. Eu m-am despărțit, m-am împăcat, ca orice om. Am prieteni depresivi, Bendeac e unul dintre ei. Am început să îi înțeleg, nu e bine să judeci, până nu cunoști omul respectiv”, a declarat Flick la Star Matinal.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete