O mămică croșetează costume de Halloween așa cum n-ați văzut vreodată!!!

costum de Halloween 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Stephanie Pokorny, o mămică din îndepărtata America ori are foarte mult timp la dispoziție, ori este absolut și iremediabil pasionată de croșetat, ori are talent și creativitate ieșite din comun, sau cel, mai probabil, toate aceste variante la un loc. Această mămică croșetează costume de Halloween așa cum n-ați văzut vreodată!!!

Zilele trecute, Stephanie Pokorny, căci despre ea este vorba, a postat pe pagina ei de socializare un costum de Halloween croșetat pentru unul din cei patru copii ai săi. Dacă vă imaginați că este o banală vestuță sau o bască, vă înșelați. Este un costum de Alien, un fel de extraterestru galactic, cu detalii surprinzătoare și într-o combinație de culori uimitoare.

Costumul cu pricina a făcut înconjurul internetului și astfel a fost descoperit talentul indiscutabil al femeii, care, se pare, croșetează costume de acest fel la fiecare Halloween pentru copiii săi. Costumele ei sunt de-a dreptul adorabile…

Stephanie Pokorny este din Cleveland, Ohio și a învățat să croșeteze la 16 ani. Se pare că a îmbrățișat cu totul această pasiune având în prezent un site propriu unde-și etalează creațiile oferind cu generozitate, modele, tipare și sfaturi pentru pasionații ca ea. Evident, cei patru copii sunt la fiecare Halloween costumați în cele mai originale creații lucrate manual de mama lor.

Stephanie are patru copii și croșetează haine pentru toți, deși fata cea mare are 22 de ani iar mezinul, 4 ani – vârsta potrivită pentru a se bucura așa cum se cuvine de Halloween.

Pentru costumul XENOMORPH ALIEN (din filmul Predator), Stephanie a muncit, conform spuselor ei, 45 de ore, 100% manual.

Foto: Facebook/crochetverse

Citește și:

Andrei Bîrleanu, un sculptor în metal care a uimit lumea

DOSAR SPECIAL Locuri misterioase din România: Sarmizegetusa Regia, un loc blestemat?

Kate Middleton a plâns chiar în ziua nunții cu prințul William! Ce detaliu a reușit să o întristeze?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Educatie