Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Săgetător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Săgetător anticipează că vei atinge succesul cu ajutorul celorlalți, făcând mici compromisuri cu independența.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Săgetător

Viața ta socială va fi haotică luna aceasta. Vei întâlni intelectuali, oameni din lumea artistică, oameni culți și fascinanți. Dacă studiezi sau activezi în domeniul cultural, te așteaptă o lună de mari deschideri. Trebuie să-ți pui în joc toată capacitatea de comunicare și de asimilare.

Jupiter și Pluto retrograde sugerează că ar trebui să să-ți revizuiești condiția fizică și înfățișarea. E timpul pentru odihnă, scădere în greutate și o schimbare de look.

Previziunile astrale atenționează Săgetătorii să nu se extenueze luna aceasta. Trebuie să-ți folosești toate relațiile și tot ajutorul de care poți beneficia. Trebuie să profiți de orice ieșire în societate și să privești lucrurile și din punctul altora de vedere.

Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Săgetător indică faptul că, luna aceasta, trebuie să plănuiești serios. Este un moment de cotitură atât în domeniul profesional cât și în afaceri, dacă este cazul tău. Munca te va ține atât de ocupată încât riști să scapi din vedere tabloul general al strategiilor și traseelor de urmat.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Săgetător: BANI

Aspectele planetare de luna aceasta sunt favorabile prosperității. Dacă planurile tale presupun investiții, partenerul tău te va susține inclusiv cu o parte din banii necesari. Vei câștiga bine din activități de consiliere sau de sprijinire în alt fel a celorlalți. Cu surplusul pe care îl vei deține, ar fi bine să scapi de niște plăți în așteptare sau de alte datorii.

Luna aceasta, vei beneficia de rezultatul financiar al unei investiții, de returnarea unor taxe plătite sau de aportul unor noi parteneri. Către sfârșitul lunii, robinetul se va mai strânge puțin.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, poți întâlni dragostea în oricare dintre mediile pe care le frecventezi: profesional, religios, de sănătate, de distracție. Vei avea capacitatea de a identifica ușor potențialul de compatibilitate cu persoane foarte diferite de tine.

Dragostea pentru tine îmbină perfect luna aceasta latura idealistă cu cea sexuală. Inteligența socială te face foarte atrăgătoare. În cazul unei prime întâlniri, vei manifesta o inteligență pătrunzătoare și bune abilități de comunicare.

Săgetătorii interesați de o a doua sau a treia căsătorie sunt, de asemenea, favorizați luna aceasta. Este, de asemenea, un moment bun pentru a rămâne însărcinată.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Sănătatea Săgetătorului solicită atenție până pe data de 20 iunie. Trebuie să-ți asiguri suficiente pauze de muncă pentru a-ți conserva energia. Altfel, participarea la evenimente sociale care îți este atât de utilă luna aceasta va lăsa de dorit ca frecvență și rezultate. Eliminarea unor toxine din obiceiuri și dietă te poate ajuta foarte mult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop