Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Capricorn anticipează că, în prima parte a lunii, vei manifesta independență și inițiativă în ceea ce faci.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Capricorn

După cea de a doua săptămână, vei avea nevoie de abilitățile sociale pentru a-ți îndeplini obiectivele. Casa Celorlalți va deveni dominantă pentru Capricorni. Deci, va trebui să te bazezi pe colaborare și parteneriat.

Vor apărea opportunități de călătorie. De asemenea, luna iunie este favorabilă studiilor la niveluri superioare de educație.

Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

Cariera va ocupa cel mai important loc în preocupările ta le luna aceasta. Capricornii care își caută un job nou vor avea succes. Chiar dacă nu vor semna contractul, vor avea o deschidere decisivă, fie prin acumularea unor noi abilități profesionale, fie printr-o colaborare deschizătoare de uși.

Cei care au un job stabil și vor să-l mențină vor căpăta noi cunoștințe și abilități profesionale.

În ambele cazuri, evenimentele sociale și informațiile din mass media le vor fi de un ajutor decisiv. Cea mai favorabilă perioadă va fi a treia săptămână a lunii.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Capricorn: BANI

Planurile tale de a obține noi venituri sunt, încă, în dezvoltare; pe drumul cel bun, dar mai durează puțin până să rodească. Tot ce ți se cere aum este puțină răbdare.

Banii vor veni, în principal, din profesie, fie că este vorba de jobul obișnuit, fie de vreo colaborare extra. Niște bani neașteptați ar putea veni în a doua sau a treia săptămână a lunii iunie. După data de 21, o deschidere spre noi câștiguri va veni de la partenerul tău sau de la contactele tale sociale.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Te așteaptă multă agitație în viața socială. Sunt posibile unele neînțelegeri între tine și frații tăi. Va trebui neapărat să faci un compromis ca s-o scoți la capăt.

Activitățile sociale vor induce un oarecare stres în familie. În viața cuplului stabil va fi mult romantism și ceva pasuine. Este o prioadă favorabilă pentru a plănui o sarcină.

Pentru Capricornii solitari, se vor contura niște oportunități de relații romantice în medii artistice, intelectuale. Este, de asemenea, posibil ca ocazia să apară în cel mai neașteptat loc. După un moment de derută, vei înțelege dacă o nouă sau o mai veche cunoștință îndeplinește condițiile de compatibilitate.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Capricorn indică un nivel de sănătate excelent. Aceasta, însă, nu este o stare de durată dacă nu iei măsuri de consolidare. În acest sens, trebuie să ai grijă la obiceiurile alimentare, în sensul orarului și consistenței meselor. De obicei, munca te absoarbe în așa măsură încât nu apuci să te hrănești cum trebuie.

De asemenea, este nevoie să-ți amintești de vechea rutină care includea sufiecient timp de odihnă și relaxare intelectuală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop