Care este vibrația anului 2018 și cum ne va influența viața? Se anunță schimbări majore pentru anul ce urmează

Anul 2017 este pe final și a mai rămas foarte puțin până vom trece în noul an. 2018 aduce cu el o mulțime de schimbări, iar vibrația acestui an ne va influența foarte mult din punct de vedere emoțional.

Cum se calculează vibrația anului?

Vibrația reprezintă un element foarte important în numerologie și ea ne poate spune foarte multe despre ceea ce urmează să se întâmple în viața noastră. Vibrația se calculează adunând toate cifrele anului ce urmează. Astfel, pentru anul 2018, vibrația este 2, cifră rezultată în urma calculului: 2+0+1+8=11, adică 1+1=2.  Atunci când în urma adunării este obținut un număr din două cifre, cele două trebuie adunate la rândul lor, asta pentru a obține o singură cifră.

Care este semnificația vibrației 2?

Cifra 2 este una cu polaritate yin și care crește receptivitatea și nervozitatea, potrivit zodiacool.ro. Anul 2018 este considerat un an al schimbărilor și al emoțiilor puternice, motiv pentru care trebuie să fim mai atenți când vine vorba despre aceste aspecte.

În plan profesional, anul 2018 va fi marcat de inovație, dar și de dorința de a încerca lucruri noi. Cu toate acestea, important este să nu ne lăsăm duși de val și să analizăm orice decizie, încercând astfel să menținem un anumit echilibru.

Când vine vorba despre dragoste, specialiștii ne sfătuiesc ca în 2018 să lăsăm de-o parte problemele celor din jurul nostru și asta pentru că ele își pot pune amprenta asupra noastră și ne pot influența negativ. Tot în 2018 ar fi bine să evităm conflictele și să căutăm orice modalitate pentru a scăpa de stres.

Pentru ca relația de cuplu să meargă perfect, în acest an ar fi bine să punem mai mult accent pe latura sexuală, mai ales dacă acest aspect a fost neglijat în ultima perioadă.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cele mai romantice zodii. Acești nativi pun mare preț pe iubire

Zodiile care sunt predispuse la divorț. Căsniciile lor ajung să se destrame de multe ori

Ce fel de mamă ești în funcție de zodie? Uite ce spune zodiacul despre calitățile tale de părinte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop