Tigru

Caracteristici generale Magnetici si egocentrici, Tigrii se nasc pentru a ajunge lideri. Autoritatea pe care o inspira ii face pe ceilalti sa stea in banca lor si asta este un lucru care ii place foarte mult Tigrului. Desi sunt fermecatori si lumea se inghesuie in jurul lor, Tigrilor le place cateodata singuratatea. Principalul interes al unui tigru este sa-si urmeze ambitiile si sa mentina controlul.

Tigrii sunt foarte curajosi si de cele mai multe ori sunt primii in lupta, indiferent daca aceasta se duce in dormitor sau in sala de consiliu. La capitolul seductie, Tigrul este intr-adevar rege. Nobil si afectiv, Tigrul exercita o atractie naturala foarte puternica pentru celelalte zodii. Aflat mereu de partea binelui, Tigrul va lupta intotdeauna pana la sfarsit pentru cauza in care crede. Opozantii sunt sfatuiti sa se teama de aceasta felina.

Putina precautie e recomandata atunci cand te afli langa un Tigru, pentru ca ei pot riposta rapid fara niciun avertisment. Dispozitia lor se schimba foarte repede si, cateodata, au abilitatea de a simti lucrurile mult mai puternic decat altii, lucru bun si rau in acelasi timp. Ei pot reactiona ciudat sub presiune si sunt predispusi izbucnirilor emotionale. In anumite momente, aceasta sensibilitate exacerbata a Tigrilor poate pune pe fuga atat prietenii, cat si dusmanii.

Cea mai folositoare lectie pentru un Tigru este lectia cumpatarii. Atunci cand Tigrii isi gasesc centrul emotional, ei vor putea investi toata energia lor in eforturi care sa merite (spre deosebire de o fuga continua prin viata).

Polaritate Yang

Element Lemn

Piatra pretioasa Safir

Culoare Verde

Corespondent in zodiacul european Varsator

Compatibilitati cu alte zodii
Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor