Porc (Mistret)

Caracteristici generale Porcii (Mistretii), de obicei, poseda maniere impecabile si sunt condusi de bun gust. Tind atat de mult sa fie perfectionisti, incat altii ii pot considera snobi, insa aceasta ar fi o interpretare gresita. Porcii poseda o natura foarte complexa, una care infloreste prin bogatie, indiferent daca e vorba de bogatie spirituala sau materiala). Acest semn crede in calitatile bune ale speciei umane si nu se considera niciodata superior. Ei tin foarte mult la prieteni si familie si muncesc foarte mult penbtru a-I tine pe cei din jurul lor fericiti. Porcul gaseste o placere imensa in ajutorul dat altora, iar zambetul acestora il fac cu adevarat fericit.

Un Porc care nu are pe nimeni alaturi care sa-i aprecieze natura deosebita, este un Porc trist. Marinimia Porcului poate face din acesta un sfant in ochii celorlalti, numai ca exact aceasta calitatea ii poate atrage si pe cei mai putin bine intentionati, care vor incerca sa-i pacaleasca pe Porc. Porcul este un bun partener de viata, mai ales pentru ca el vede mereu doar calitatile bune ale unei persoane si tinde sa le maximizeze, insa asta il face si vulnerabil in fata unor mai interesati sa profite de el. Daca sunt inselati de un partener de viata sau de afaceri, Porcii pot fi insa foarte razbunatori.

Porcii sunt creturi inteligente, mereu interesate de studiu, de joaca si aflate in cautarea unor scopuri inalte. Ei pot fi catalogati gresit ca fiind lenesi, si datorita obiceiurilor pe care le adopta. Pot petrece foarte mult timp facand dragoste, dormind sau stand la masa pentru a se infrupta cu bunatati. Ei vor petrece cea mai mare parte din timp cu cei care ii apreciaza si ii vor ignora pe ceilalti. Cand Porcii vor reusi sa sa fie mai deschisi si spre un alt tip de oameni, abia atunci viata lor ar putea inflori.

Polaritate Yin

Element Apa

Piatra pretioasa Topaz

Culoare Verde

Corespondent in zodiacul european
Scorpion

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor