Maimuta

Caracteristici generale Maimutele chiar stiu cum sa aduca buna dispozitie in grupul din care fac parte, ba chiar sunt vazute penduland, de obicei, intre mai multe grupuri de prieteni, pe care le anima. Maimutele sunt considerate celebritati in grupul lor de cunostinte datorita mintii lor neobosite insa, poate si putin surprinzator, ele pot fi si ascultatori atenti si pot descurca situatii complicate cu mare usurinta. Curiozitatea naturala a acestui semn le face sa devina interesate de un numar mare de domenii si, cu cat dobandesc mai multe cunostinte, cu atat mai mult sunt tentate sa se laude in fata prietenilor cu ceea ce stiu.

Maimutele sunt predispuse accidentelor din cauza lipsei unei morale mai inalte. Ele stiu sa-si urmareasca propria lor placere fara ca interesul acesta sa contina ceva rau in el. Pur si simplu, asa sunt Maimutele. Pe de alta parte, libertatea aceasta pe care si-o adjudeca Maimutele poate duce de multe ori la tot felul de belele. Vestea buna e ca purtarea abila si replicile ascutite o pot salva din multe necazuri. Poate nu chiar toti vor fi vrajiti de Maimuta dar chiar aveti impresia ca Maimutei ii va pasa? Lumea Maimutei, plina de energie si chef, nu este chiar pentru oricine. Desi nu asta este caracteristica de baza a acestei zodii, Maimuta poate fi cateodata mult prea curioasa pentru binele ei. Ea simte tot timpul tentatia de a incerca fiecare lucru nou iesit in cale, lucru care o plaseaza, la un moment dat, intr-un carusel de emotii.

Permisivitatea Maimutei fata de propria persoana o poate baga pe aceasta in alte necazuri. Zodia aceasta se controleaza prea putin cand vine vorba de mancare, alcool si alte placeri de acest fel. In cazul Maimutei, petrecerea nu se opreste niciodata, insa aceasta poate simti remuscare atunci cand lucrurile merg prea departe (o inima zdrobita sau o mahmureala). Nu vor recunoaste niciodata sus si tare ca au gresit, insa se vor tempera putin macar pentru o vreme.

Maimuta trebuie sa invete sa se gandeasca si la altii, inainte ca acestia sa se gandeasca la ea si, atunci cand va intelege ca lumea nu se invarte in jurul ei, va deveni mult mai completa.

Polaritate Yang

Element Metal

Piatra pretioasa Smarald

Culori Alb, Violet

Corespondent in zodiacul european Leu

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor