Iepure

Caracteristici generale Iepurele este un semn foarte popular si are, de obicei, un cerc foarte larg de cunostinte. Natura sa miloasa il face foarte protectiv fata de cei din jur iar acolo unde apare dragostea, apare si tendinta de a idealiza relatia respectiva. Dulcele si sensibilul Iepure sfarseste de multe ori prin a oferi mult mai mult partenerului decat ar fi normal sau sanatos. Partea buna e ca, atunci cand isi pierde echilibrul, cercul de prieteni il aduce inapoi la centru, redandu-i stabilitatea pierduta.

Iepurele este mai degraba o zodie delicata, careia ii trebuie o baza solida pentru a prospera. Fara prieteni apropiati sau familie, Iepurele poate izbucni in lacrimi la primul semn de conflict. Supararile din viata acestui semn pot duce chiar la dezechilibre mentale.

Iepurilor nu le plac argumentele si vor incerca tot timpul sa ocoleasca o lupta. Ei pot ajunge usor la pesimism si cateodata par blocati in viata, de cele mai multe ori din cauza lipsei de siguranta pe care o resimt.

Cu un partener potrivit – si anume cineva ale carui principii inalte nu-l vor lasa sa profite de sensibilitatea Iepurelui – acest semn se poate transforma intr-un companion protectiv si iubitor. Iepurilor le-ar fi necesar un respect de sine mai dezvoltat si siguranta care vine odata cu acest lucru.

Polaritate Yin

Element Lemn

Piatra pretioasa Perla

Culoare Verde

Corespondent in zodiacul european Pesti

Compatibilitati cu alte zodii
Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor