Cocos

Caracteristici generale Acesti ganditori rapizi, practici si cu resurse nemasurate, sunt tentati sa urmeze drumuri batute decat sa-si asume riscuri inutile. E greu sa strecori ceva pe langa un Cocos, pentru ca ei par sa aiba ochi si in spatele capului. Aceasta calitate ii poate face pe multi sa creada ca acest semn este insusit cu capacitati paranormale, insa nu este cazul; in schimb, Cocosul are o atentie sporita spre detalii si o putere fantastica de analiza. Ei pot fi avocati, chirurgi sau contabili, pentru a numi doar cateva dintre meseriile posibile pe care le pot avea Cocosii.

Cocosii nu sunt schimbatori si nu au obiceiul de a se ascunde in spatele unei masti. Ei pot fi considerati o carte deschisa pentru ceilalti, pentru ca spun tot timpul adevarul si se tin mereu de cuvant. Aceasta atitudine deschisa a Cocosilor ii pot face uneori vulnerabili la farse, insa cine il pacaleste pe cocos o data, nu va scapa usor de acesta.

Cocosii sunt perfectionisti si se asteapta sa detina controlul in toate situatiile. In alta ordine de idei, un Cocos remarcat si mai ales admirat, se simte in al noualea cer. Pentru cateva vorbe bune, el te poate tine minte o vesnicie. Cocosilor le place sa iasa in oras, mai ales daca sunt intr-o companie de prieteni care ii admira. Ei vor fi cei mai bine imbracati din tot grupul pentru ca stilul este un apanaj al acestui semn, indiferent de costurile pe care le implica.

Cocosii au o casa curata si frumoasa, sunt tot timpul impecabili in purtare si se asteapta si de la ceilalti sa mentina acelasi standard de conduita. Acest lucru poate cauza conflicte cu zodii mai relaxate, care nu indeplinesc cerintele Cocosilor. Cocosul are nevoie de un partener potrivit perfect cu stilul sau de viata si, daca il gaseste, el poate fi deosebit de loial si credincios.

Cocosul trebuie sa invete sa-si pretuiasca sufletul, la fel de mult pe cat isi pretuieste infatisarea. Mintea lor ascutita poate fi in acest fel apreciata la fel de mult ca si aspectul lor impecabil.

Polaritate Yin

Element Metal

Piatra pretioasa Jasp

Culoare Alb, galben

Corespondent in zodiacul european
Fecioara

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor