Cal

Caracteristici generale Energic, priceput la bani si foarte mare iubitor de calatorii, Calului ii place sa umble din loc in loc si dintr-un proiect in altul. Toata cautarea aceasta specifica semnului respectiv este datorata, cel mai posibil, unei nevoi destul de adanci de a gasi grupul perfect in care se poate integra. Natura paradoxala a Cailor ii face sa-si doreasca un grup stabil din care sa faca parte dar, in acelasi timp, ei tanjesc si dupa independenta si libertate.

Caii isi doresc dragoste si intimitate insa, de multe ori, se simt prinsi in aceste relatii pe care le construiesc. Avand un simt romantic innascut, ei intra, de obicei, foarte tare intr-o relatie. Sunt seducatori, in general, stiind foarte bine ce sa faca cu multimea de oameni in care se afla. Surprinzator, ei se simt putin inferiori apropiatilor, lucru care ii face sa-si schimbe de multe ori grupul pe baza unei frici irationale de a fi nu demascati.

Cateodata, Calul poate fi mai putin atent la nevoile celor din jurul sau. Lupul singuratic din sinea luii isi poate arata din cand in cand coltii, indepartandu-i pe cei apropiati, insa acest lucru poate reprezenta, deopotriva, si o cale spre succes. Caii se bazeaza destul de mult pe ei insisi si, desi isi pierd destul de repede interesul pentru anumite lucruri, pot munci sustinut pentru a atinge un scop final.

Caii nu prea tin cont de parerea generala si sunt tentati sa-si satisfaca propriile lor mofturi, aspect in baza caruia ei pot fi purtati printr-o serie de relatii esuate, proiecte ratate, job-uri pierdute si asa mai departe. Cand reusesc sa gaseasca pace in propriul lor suflet, ei pot stopa stimulii care ii mana intr-o alergatura continua, invatand sa se bucure de ce anume se gaseste in propria lor curte.

Polaritate Yang

Element Foc

Piatra pretioasa Beriliu

Culoare Verde

Corespondent in zodiacul european Gemeni

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor