Horia Brenciu este primul invitat surpriză în bucătăria MasterChef în această seară de la 22:30

În această seară, de la ora 22:30, concurenții din Top 18, care au reușit să depășească runda audițiilor și probele eliminatorii, vor avea parte de prima surpriză a competiției – Horia Brenciu și trupa lui vor veni în platou și vor gusta din preparatele pregătite!

Horia Brenciu este primul invitat surpriză în bucătăria MasterChef în această seară de la 22:30

Miza serii va fi extrem de mare, deoarece dintre cele mai bune trei farfurii va fi ales un învingător care va primi imunitate! Odată cu momentul jurizării, vom afla cine va reuși să impresioneze și să facă un nou pas spre marele premiu și ce reacții vor avea colegii când vor afla.

La finalul probei, telespectatorii vor descoperi o parte dintre noutățile acestui sezon: zona de relaxare și dușurile, zone specifice restaurantelor internaționale, unde după o zi lungă de gătit, oamenii se pot relaxa, pot discuta despre ceea ce s-a întâmplat și-și pot găsi energia pentru noi provocări.

Chiar dacă este prima probă, va fi acesta momentul în care se vor forma primele alianțe și se vor isca primele conflicte între concurenți? Aflăm în această seară, într-o nouă ediție MasterChef, la PRO TV!

MasterChef – Gătește fără egal!

Citește și: 

Ce frumoasă e soția lui Adrian Nartea. Alina Ferinceac și protagonistul din serialul Vlad' sunt împreună de 10 ani

EXCLUSIV AVANTAJE Olimpia Melinte, actrița principală din serialul Vlad: Nu-mi petrec timpul pe la evenimente. E așa de prețios încât nu vreau să fac lucruri care nu mă reprezintă

Ce tratament natural folosește Anamaria Prodan pentru a avea un păr lung și sănătos: Așa m-a învățat bunica mea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete