Holiday Office, cel mai nou turoperator de chartere estivale

De la începutul lui 2015, un nou turoperator si-a făcut simțită prezența pe piața de turism din România: Holiday Office. Află care sunt destinațiile lor de top si la ce prețuri te poți bucura de vacanța de anul acesta!

Holliday Office

Cel care a venit cu ideea noului concept este Mircea Vladu, unul dintre cei mai importanți oameni din domeniu. Agenția de turism Holiday Office reuneste experiența unei echipe bine pregătite când vine vorba de sejururi estivale. Membrii echipei sunt bine pregătiți, au o experiență bogată în domeniu, unii dintre acestia având chiar si 25 de ani de activitate profesională în domeniul turistic extern.

'Am început cu cele mai căutate destinații, orientându-ne pe hotelurile foarte apreciate și foarte căutate de către români. În acest an punem un accent deosebit pe Antalya, o destinație de all inclusive, veșnic la modă pentru familiile cu copii. Apoi am selectat  câteva insule grecești cu mare priză la public (Creta, Corfu, Rhodos), precum și destinații clasice de chartere din Spania sau Dubai', afirmă Mircea Vladu.

Noul turoperator a pregătit unele dintre cele mai mari Early Booking-uri din piață, care ajung si până la 40% pentru toată luna martie. De asemenea, în limita locurilor disponibile, are în lucru mai multe oferte speciale, pe care le va lansa în următoarele luni.

Principalele zile de operare ale charterelor, cu plecare din București, sunt:

Antalya – luni – zbor cu compania Tarom

Antalya – joi- zbor cu compania Blue Air

Antalya – vineri – zbor cu compania Turkish Airlines

Creta – sâmbătă – zbor cu compania Tarom

Rhodos – marți – zbor cu compania Aegean Airlines

Corfu – marți – zbor cu compania Aegean Airlines

Tenerife – marți- zbor cu compania Tarom

Mallorca – luni – zbor cu compania Tarom

Dubai – miercuri- zbor cu compania Fly Dubai

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber