Herve, logodnicul Ronei Hartner, face dezvăluiri despre starea de sănătate a artistei

Rona Hartner si logodnicul ei

Rona Hartner si logodnicul ei

La începutul săptămânii, Rona Hartner a suferit o intervenție chirurgicală delicată.

Medicii i-au descoperit o tumoră pe colon, iar artista a fost supusă unei operații.
Din fericire, Rona a trecut cu bine peste hopul pe care i l-a dat viața, iar acum starea ei de sănătate este foarte bună.

“Când o persoană dragă trece prin așa ceva, te doare sufletul”

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Herve, iubitul Ronei Hartner, a oferit detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner.

“Se simțea ceva mai rău de câteva săptămâni. Se simțea obosită. La analize nu mai ieșea nimic care să zică că e grav. Pe măsură ce trecea zilele, starea ei se înrăutățea și am decis să mergem la spital. Au făcut analize și au detectat o tumoare. Când o persoană dragă trece prin așa ceva, te doare sufletul”, a mărturisit Herve în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

“Această operație a fost pentru ea un nou început”

“Rona se simte chiar mai bine decât înainte, pentru că avea răul acesta în interior și acum nu mai există. Deci atât mental, cât și fizic, și mi s-a părut strălucitoare, pentru că era eliberată de ceva, de acel rău care dormita în interiorul ei, o obosea, acum e eliberată. Se simte foarte bine, mai bine ca niciodată. Această operație a fost pentru ea un nou început. A conștientizat că trebuie să trăiască viața mai destinsă. Va trece perioada de covalescență, se va simți mai bine. Noi doi ne dorim să cântăm, să revenim pe micile ecrane. Nu știm în câte zile va putea reveni pe scenă, cred că va mai sta o săptămână în spital”, a continuat Herve, logodnicul Ronei Hartner.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete