Rona Hartner suferă de o tumoră pe colon – Ce simptome a avut artista înainte să ajungă pe masa de operație

Rona Hartner, tumoara pe colon

Rona Hartner, tumoara pe colon

Rona Hartner trece prin momente de cumpănă. Medicii i-au descoperit o tumoră pe colon, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie extirpată. Ce simptome a avut artista înainte să ajungă pe masa de operație.

Rona Hartner a ajuns de urgență la spital vineri dimineața. În urma investigațiilor medicale, specialiștii i-au descoperit o tumoară pe colon.

Cum se simte Rona Hartner: “Îi rog pe toţi să aprindă o candelă pentru mine”

Artista a postat mai multe mesaje pe contul personal de Facebook, de pe patul de spital.

Psalmul zilei HOPAAAAA 3 El îţi iartă toate nelegiuirileşi te vindecă de orice boală.4 El îţi răscumpără viaţa din adâncşi te încununează cu îndurare şi dragoste.

Publicată de Rona Hartner pe Sâmbătă, 23 februarie 2019

“Sunt bine. Mă ţine credinţa, speranţa şi nu vreau să cultiv frica. Eu am venit în România pentru “Scena Misterelor” , trebuia să plec joi în Franţa. De miercuri nu mă simţeam în apele mele. Înainte să mă duc la aeroport, doctorul mi-a zis că nu plec nici până la Sinaia, pentru că mă va opera de urgenţă. La tomograf s-a arătat că am o tumoare la colon, asta mă seca de puteri. Era o stare surdă de rău, am făcut nişte investigaţii în Franţa, dar nu dădea nimic. Eu sunt un om care nu ia medicamente decât dacă spune doctorul. Dacă luam avion făceam flebită, mi se umflau membrele. Suntem împreună, Herve a rămas cu mine aici, ne-am uitat la film. Rugăciune la greu. Aşa petrecem, primim familia, vizite, îi liniştim pe toţi. Mâine dimineaţă la prima oră mă operez, îi rog pe toţi să aprindă o candelă pentru mine” a declarat Rona Hartner la “Star Matinal de Weekend“.

Ce simptome a avut Rona Hartner înainte să ajungă pe masa de operație

“Când vă simțiți foarte obosiți, cu niște probleme digestive, nu așteptați să vă doară ceva, când vă doare e prea târziu. La mine era o stare surdă de rău.
Doctorul a văzut că este operabil. Eram obosită de atâta timp, dar mie mi s-a părut normal. Uite că nu era normal. Nu vă fie frică de doctor, avem specialiști și diagnostice clare. Am avut baftă să dau peste un doctor extraordinar, operăm și gata. Nu se știe dacă am nevoie de alte tratamente.
Având un PH foarte bun, s-ar putea ca tumoarea să nu fie periculoasă. Mâine dimineață mă operează. Cine merge la biserică, îi rog să pună o candelă pentru mine', a mărturisit Rona Hartner la „Star Matinal de Weekend.

Eu asa ma pregatesc de operatie În acel timp, Isus le-a spus discipolilor săi: "Vouă, care mă ascultaţi, vă spun:…

Publicată de Rona Hartner pe Sâmbătă, 23 februarie 2019

Potrivit statisticilor, cancerul de colon reprezintă a doua cauză de deces prin cancer la bărbaţi şi femei, atât în Europa, cât şi în SUA.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete