Adevărul despre relația dintre Lady Gaga și Bradley Cooper

Lady Gaga și Bradley Cooper au format un cuplu excepțional în filmul “A star is born”, film distins cu nu mai puțin de trei premii importante: un premiu Oscar pentru Cel mai bun cântec original (pentru coloana sonoră, piesa Shallow'), un premiu Bafta pentru Cea mai bună coloană sonoră, un premiu Grammy la categoria Best Pop Duo/Group Performance.

Lady Gaga și Bradley Cooper, prieteni sau iubiți?

Colaborarea pentru pelicula „A Star is Born' i-a apropiat foarte mult, cei doi devenind buni prieteni. Apoi Lady Gaga a anunțat că relația ei cu Christian Carino s-a încheiat. Iar dacă mai adăugăm și faptul că Irina Shayk, logodnica lui Bradley Cooper, s-a așezat în sală, la Premiile Oscar, între actor și Lady Gaga, avem un scenariu perfect.

Toate astea au fost suficiente pentru a aprinde imaginația fanilor. Iar de aici până la apariția zvonurilor că cei doi au o relație și în viața reală nu a fost decât un pas. Fanii au reacționat imediat pe Twitter, fiind ferm convinși că între cei doi există mai mult decât prietenie.

Care este, de fapt, relația dintre Lady Gaga și Bradley Cooper?

Invitată în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!', Lady Gaga a făcut lumină în relația dintre ea și celebrul actor. Conform www.digi24.ro, Kimmel a remarcat: „Ai o asemenea conexiune cu Bradley care, instantaneu, a făcut oamenii să spună «trebuie să fie îndrăgostiţi»'. Afirmația realizatorului a făcut-o pe artistă să răbufnească: „Social media este o toaletă a internetului. Oamenii au văzut dragoste şi, ce crezi, asta am vrut să vedeţi. Este un cântec de dragoste, filmul este o poveste de dragoste'.

Artista a explicat apoi că acel moment de pe scena Oscarurilor, când, la sfârșitul piesei “Shallow”, ei doi erau aproape îmbrățișați, a fost regizat și că era foarte important ca oamenii să simtă emoția momentului. „Din perspectiva reprezentaţiei, era foarte important ca noi să fim conectaţi tot timpul. Ce vreau să spun este că mi-am ţinut braţul în jurul lui Tony Bennett timp de trei ani, în turnee. Când cânţi melodii de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă […] Sunt un artist şi cred că am făcut treabă bună. Nu simt că am câştigat eu, simt că noi am câştigat', a precizat Lady Gaga.

Citeste si

Lady Gaga, fotografie emoționantă alături de mama ei. Cât de bine seamănă cele două!

Schimb de replici amuzant între Prințul William și actorul Bradley Cooper la ceremonia de decernare a Premiilor Bafta 2019

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete