Cum se simte Rona Hartner după intervenţia de extirpare a tumorii – Ce spune medicul artistei

Rona Hartner, operata - cum se simte

Rona Hartner, operata - cum se simte

Rona Hartner a trecut astăzi printr-o intervenție chirurgicală delicată. Medicii i-au descoperit o tumoră pe colon, iar astăzi artista a fost supusă unei operații. Cum se simte Rona Hartner după intervenţia de extirpare a tumorii?

Intervenția chirurgicală a durat în jur de șase ore, însă artista este în afara oricărui pericol. Momentan se află la terapie intensivă, unde va rămâne câteva zile.

Publicată de Rona Hartner pe Sâmbătă, 23 februarie 2019

Cum se simte Rona Hartner după intervenţia de extirpare a tumorii – Ce spune medicul artistei

Medicul vedetei a făcut primele declarații despre starea de sănătate a Ronei Hartner:

“Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie.”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, în cadrul emisiunii Star Magazine de la Antena Stars.

Ce a declarat Rona Hartner înainte să ajungă pe masa de operație

“Sunt bine. Mă ţine credinţa, speranţa şi nu vreau să cultiv frica. Eu am venit în România pentru Scena Misterelor' , trebuia să plec joi în Franţa. De miercuri nu mă simţeam în apele mele. Înainte să mă duc la aeroport, doctorul mi-a zis că nu plec nici până la Sinaia, pentru că mă va opera de urgenţă. La tomograf s-a arătat că am o tumoare la colon, asta mă seca de puteri. Era o stare surdă de rău, am făcut nişte investigaţii în Franţa, dar nu dădea nimic. Eu sunt un om care nu ia medicamente decât dacă spune doctorul. Dacă luam avion făceam flebită, mi se umflau membrele. Suntem împreună, Herve a rămas cu mine aici, ne-am uitat la film. Rugăciune la greu. Aşa petrecem, primim familia, vizite, îi liniştim pe toţi. Mâine dimineaţă la prima oră mă operez, îi rog pe toţi să aprindă o candelă pentru mine” a declarat Rona Hartner la Star Matinal de Weekend.

Publicată de Rona Hartner pe Duminică, 24 februarie 2019

Iulia Sandu

Foto; facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete