Helen Mirren, declarații emoționante: “Am trăit cu această nesiguranță toată viața. Aveam atacuri de panică”

Helen Mirren este o actriță britanică de film și chiar dacă a jucat într-o mulțime de producții cinematografice, rolul care a rămas în memoria tuturor este cel al reginei  Elisabeta a Angliei, din filmul “The Queen”.

Pentru interpretarea din “The Queen”, Helen Mirren a primit un premiu Oscar și chiar dacă a fost apreciată pentru rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, dar și pentru frumusețea sa,  actrița a mărturisit că nu a fost niciodată mulțumită pe deplin de aspectul său fizic, iar acest lucru și-a pus puternic amprenta asupra ei.

“Am trăit cu această nesiguranță toată viața și încă o mai fac. Îmi amintesc că aveam atacuri de panică din această cauză. Pentru că nu m-am simțit niciodată frumoasă. Sunt persoane care sunt frumoase și sunt destul de obiectivă încât să realizez că nu mă încadrez în această categorie”, a mărturisit actrița, potrivit dailymail.co.uk.

Trucul de frumusețe care o ajută pe Helen Mirren să arate mult mai tânără

La 72 de ani, actrița britanică își dorește să se simtă bine în pielea ei și apelează la diferite trucuri de frumusețe pentru a avea mai multă încredere în sine. Mai exact, aceasta a mărturisit că recent a luat decizia de a-și tatua sprâncenele , acest lucru făcând-o să se simtă frumoasă și mult mai tânără.

“Vă voi spune ce am făcut recent și îmi place foarte mult, mi-am tatuat sprâncenele. Mă săturasem de modul în care arătau sprâncenele mele și când una dintre prietenele mele și-a făcut micropigmentare, am văzut cât de grozave erau. Sunt simple și delicate, iar dimineața când mă trezesc și nu am machiaj, măcar am sprâncene. A fost o mare diferență.”, a spus Helen Mirren.

Pentru că sprâncenele sunt cele care pot schimba în mod radical înfățișarea, oferind feței mai multă expresivitate, Helen Mirren a decis că o astfel de intervenție o va ajuta să șteargă câțiva ani de pe chip și să se simtă mult mai bine, iar rezultatele au fost spectaculoase.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Helen Mirren.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cine este noul iubit al Ancăi Lungu? Prezentatoarea este însărcinată în 6 luni și se va muta în Grecia alături de el

Catinca Roman, mărtusiri sincere despre relația cu tatăl copilului ei: „Nu merită să ții cont de părerea celorlați'

Irina Nistor are o carieră de succes, dar poartă un marele regret în suflet: „Mi-aș fi dorit să…'

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete