Cine este noul iubit al Ancăi Lungu? Prezentatoarea este însărcinată în 6 luni și se va muta în Grecia alături de el

Anca Lungu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade și se pregătește pentru o schimbare radicală în viața ei. Prezentatoarea TV de la Antena 1 este însărcinată în 6 luni, cu cel de-al doilea copil al său.

După divorțul de Ștefan Lungu, jurnalista s-a îndrăgostită de un milionar grec, despre care se spune că este „Regele cosmeticelor', potrivit libertatea.ro. Anca Lungu s-a retras de la pupitrul știrilor, iar în curând se va muta în Franța, cu fetița ei, alături de noul iubit.

Cine este noul iubit al Ancăi Lungu?

„Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă', a spus Anca Lungu, duminică seara, la finalul știrilor.

Ieri, prezentatoarea a postat și un mesaj de rămas bun, pe pagina sa de Facebook.

„A fost o zi atât de intensă, încât n-am mai găsit resurse să scriu un „rămas bun' și aici. Tot ce pot spune după cei 15 ani este „mulțumesc'! Mulțumesc celor care au crezut în mine, mulțumesc pentru șansa enormă pe care am primit-o, mulțumesc pentru viață frumoasă pe care mi-am câștigat-o făcând ce-mi place mai mult și mai mult, mulțumesc familiei și colegilor, mulțumesc vouă, că m-ați însoțit de-a lungul anilor și mulțumesc Celui de Sus pentru toate binecuvântările. Simț recunoștință până în măduva oaselor și o satisfacție enormă izvorâtă din dragostea cu care am fost și sunt înconjurată,' a scris Anca Lungu, pe pagina sa de socializare.

Prezentoarea a divorțat în secret de fostul soț, Ștefan Lungu, care este tatăl fetiței sale în vârstă de patru ani. Anca Lungu a vorbit pentru prima dată despre acest moment nefericit din viața ei, în toamna anului trecut.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Anca Lungu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Anca Lungu, dezvăluiri despre secretele sale de frumusețe: „Folosesc o cremă personalizată, nu e cumpărată de pe rafturile magazinelor'

Anca Lungu a vorbit prima dată despre divorțul de soțul ei: „Sunt luni bune de când merg la psiholog'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete