Catinca Roman, mărtusiri sincere despre relația cu tatăl copilului ei: „Nu merită să ții cont de părerea celorlați”

Catinca Roman, mărtusiri sincere despre relația cu tatăl copilului ei: „Nu merită să ții cont de părerea celorlați”

Catinca Roman a fost invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars, unde a vorbit cu sinceritate într-un amplu interviu despre curajul pe care l-a avut de-a lungul timpului de a-și asculta propriile dorințe în detrimentul opiniei celorlați.

„Din experiența mea, nu merită să ții cont de părerea celorlalți. Trebuie să faci ce simți pentru că, de foarte multe ori uităm că trăim o singură viață. Sigur, există niște limite. Dar fiecare își stabilește limitele sale și nu cred că principiile și valorile pe care le alegi trebuie să conforme cu cele ale majorității', a mărturisit Catinca Roman, la Antena Stars.

Catinca Roman, mărtusiri sincere despre relația cu tatăl copilului ei

Mai mult, creatoarea de modă susține că atunci când a decis să fie mamă singură nu s-a gândit nicio clipă la ceea ce vor spune oamenii.  Ea consideră că istoria s-a repetat cumva și, la fel ca în cazul mamei sale, Mioara Roman, dorința de a avea un copil a învins neînțelegerile din relațiile în care acestea aflau la momentul în care au rămas însărcinate.

„Eu mi-am dorit așa de mult copilul, încât nu m-a interesat ce se spune.  Nu mi-a spus nimeni nimic în față, pentru că trăim într-o societate ipocrită. În ceea ce o privește pe Calina, pot spune că istoria s-a reptat într-o oarecare măsură. Ca și mama, și eu am zis că, indiferent de situație, eu voi păstra copilul. Și nu regret nicio secundă, cred că este una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în viață', a dezvăluit Catinca Roman.

Citește și:

Oana Roman, dezvăluire surprinzătoare despre viața ei: 'Am avut o perioadă foarte grea, eram singură, fără prieteni'

Oana Roman suferă de o boală grea: „S-a declanșat din cauza unui șoc emoțional. Trebuie să fac perfuzii'

Oana Roman a primit o propunere de a-și opera stomacul pe gratis! A luat o decizie surprinzătoare: „M-a rugat frumos'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro