Obișnuiești să porți haine sexy? Uite ce spun ele despre tine

sexy

Femeile au fost tot timpul judecate în funcție de felul în care se îmbracă, iar hainele sexy au fost blamate  pentru că erau considerate vulgare și lipsite de seriozitate. Avem tendința să îi judecăm pe cei din jurul nostru în funcție de felul în care se îmbracă, punându-le anumite etichete, fără să cunoaștem persoana care se ascunde în spatele hainelor. 

În anul 2017, lucrurile par să se schimbe. Percepția oamenilor despre femeile care poartă haine sexy este diferită comparativ cu anii trecuți. Dacă până acum aceste femei erau catalogate greșit, crezându-se despre ele că sunt superficiale și că nu au un nivel de pregătire foarte ridicat, studiile recente au scos la lumină faptul că o femeie îmbărcată într-un mod atrăgător lasă impresia unei persoane inteligente și încrezătoare.

Această concluzie a apărut în urma unui studiu realizat de Universitatea din Bedfordshire, potrivit independent.co.uk.  În cadrul studiului, 64 de studenți au fost rugați să privească 2 fotografii care înfățișau aceeași femeie. În prima fotografie, femeia purta o fusta scurtă și mulată alături de un top care îi lăsa la vedere abdomenul, în timp ce în a doua era îmbrăcată mult mai sobru, purtând o fustă lungă și un top care îi acoperea o bună parte din piele. Pe baza fotografiilor, studenții au fost rugați să își exprime părerea cu privire la inteligența, statutul moral și financiar al femeilor, iar răspunsurile lor au arătat că femeia îmbărcată sexy a fost considerată mult mai intelegientă și cu un statut superior.

Astfel, acum poți purta cu încredere fusta scurtă pe care o ții de mult timp ascunsă în șifonier de teamă că oamenii își vor face o părere greșită despre tine. Acum este momentul să porți exact ceea ce te definește. Dacă ești adepta hainelor mulate, sexy și care îți scot trăsăturile în evidență, le poți purta fără să îți faci griji. Dacă stilul casual este mai potrivit pentru tine, îl poți purta cu atitudine.

 

Foto:123rf.com

Citește și:

Sexy la sală

Haine pe care nu ar trebui să le porți niciodată

Cum întinzi la loc hainele care au intrat la apă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda