Sfatul hairstiliștilor: șuvițe luminoase în păr

Primăvara, cele mai multe femei simt nevoia de schimbare. Primul cu care încep este părul. Puține știu însă, că doar prin câteva șuvițe cu un ton sau două mai deschise, pot obține schimbarea pe care o caută. Iată de ce, acum, în luna dedicată femeilor, ar trebui să urmăm sfatul hairstiliștilor și să ne facem șuvițe luminoase în păr.

Reflexii și raze de lumină

După un sezon în care părul nostru a avut de suferit din cauza temperaturilor scăzute, a lipsei de lumină solară sau a accesoriilor cu care ne-am acoperit capul, părul nostru are nevoie de revitalizare. O mască hrănitoare, care hrănește foliculul și care asigură părului nutrienții necesari de care acesta are nevoie este regula cea mai importantă care trebuie inclusă în rutina de îngrijire a părului', ne spune Georgiana Coman de la saloanele Gett’s Salons.

Măștile care se găsesc în rețeaua hipermaketurilor sau a farmaciilor sunt suficient de bune. Însă dacă vă doriți rezultate imediate și vizibile, trebuie să știți că măștile profesionale sunt mult mai concentrate.'

Și pentru că, se spune că părul blond este cel mai greu de întreținut, am întrebat hairstilistul ce ritual de îngrijire trebuie să urmeze o persoană care a optat pentru o culoarea de blond-gri-luminos. Este greu de întreținut, dar poate aduce cea mai spectaculoasă transformare a unui chip.

E adevărat că odată părul deschis cu câteva nuanțe față de culoarea naturală va fi mult mai des vopsit pentru acoperirea zonei de la rădăcină, dar este un risc pe care toate femeile îl iau în calcul atunci când aleg această transformare radicală. Vârfurile trebuie tratate cu ulei special, masca de întreținere a culorii nu trebuie să lipsească, balsamul pentru fluidizare și strălucire va fi obligatoriu. În principiu, părul blond se va îngriji la fel ca oricare păr vopsit' a adaugat Georgiana.

 

schimbare par

Șuvițe luminoase în păr

Dacă nu vă încumetați să treceți în tabăra blondelor, dar vreți o schimbare care să vă pună în valoare trăsăturile armonioase ale feței, încercați, pentru început, să urmați sfatul hairstiliștilor: câteva șuvițe luminoase în păr, mai ales în jurul conturului feței și spre rădăcini vă aduc un plus de tinerețe și prospețime.

Dacă aveți fire albe crescute la rădăcină ele se vor acoperi cu bază naturală, apoi cereți hairstilistului să vă adauge câteva accente de maroniu deschis pe baza naturală. Astfel, primăvara se va oglindi așa cum se cuvine în părul nostru… atât de încercat de schimbările hormonale, de diferențele de temperatură, de calitatea apei menajere….

Florentina Mușat

foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete