GLAMOUR de mai e #Instafun!

Un dosar dedicat Instagramului și celor mai cunoscuți instagrammeri din România, un interviu exclusiv cu Chiara Ferragni și trucuri indispensabile de fashion, beauty și wellness: numărul de mai al revistei GLAMOUR este o adevărată oază de relaxare pentru zilele din ce în ce mai însorite. Îți promitem! 

glamour mai

Chiara Ferragni, cel mai cunoscut blogger de modă din lume, a oferit un interviu exclusiv pentru GLAMOUR România, în care dezvăluie secrete despre TheBlondeSalad.com, cât și amănunte din viața ei de zi cu zi. Descoperă cum a reușit italianca de doar 28 de ani să transforme un blog de modă într-una dintre cele mai înfloritoare afaceri online și offline.

Care sunt cele mai folosite hashtaguri, cum poți câștiga bani de pe urma postărilor tale, care sunt cele mai cool locuri din România conform celor mai urmăriți Instagrammeri, cum poți să faci sport cu ajutorul unui antrenor din mediul digital și, desigur, sute de sfaturi de beauty și fashion de la cei mai cunoscuți digital influencers ai momentului: pe toate le găsești în numărul de mai GLAMOUR, The Instagram Issue. 

Cum a ajuns Instagram cea mai importantă platformă socială a momentului? Emilia Barbu investighează fenomenul global care a transformat modul în care privim lumea – de la modă, la călătorii, relații sau job. Un material de citit pentru orice fan al Instagramului!

Mai multe, pe www.glamour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse