Gina Pistol, despre nuntă: „Voi face o petrecere în aer liber”

Artistul Smiley (36 de ani), pe numele său real Andrei Maria, și iubita lui, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol (38 de ani), și-au confirmat relația abia la sfârșitul anului trecut, după aproape doi ani de când deja formau un cuplu.

Perechea are, așadar, o relație deja avansată, își cunosc familiile și petrec timp nu doar în doi, ci și alături de cei dragi lor.

Gina Pistol, despre nuntă: „Voi face o petrecere în aer liber”

În urmă cu ceva timp, în timpul unei emisiuni TV, prezentatoarea povestea că i-a fost foarte dor de casă, dar mai ales de Smiley, în perioada lungă petrecută în Asia pentru filmările competiției Asia Express, ajunsă deja la al treilea sezon.

„Plângeam de dorul său … Mi-a fost dor, două luni … E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag …”, spunea atunci Gina.

„Eu sunt bine cum sunt [necăsătorită]. Am vorbit cu el [Smiley] despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama.

La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut … Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine îmbrăcat cum vrea.

Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!”, mai spunea Gina, în 2019, potrivit VIVA!.

„Suntem doi oameni care sunt ei. Sunt sinceri. Și care se iubesc”

După ce la sfârșitul lunii septembrie, într-un interviu oferit în exclusivitate revistei Unica, Smiley a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu Gina, celebrul cuplu pare a nu se mai feri de camerele de fotografiat.

„Pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt.

Câteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva, și aștept și o văd, hop, pac!

Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant … și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic”, a spus amuzat artistul, pentru Unica.ro.

La rândul ei, Gina a vorbit despre povestea lor de dragoste într-un interviu oferit revistei Elle România, la începutul lunii octombrie a anului trecut.

„Este o relație normală. O relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. (…) Suntem doi oameni care sunt ei. Sunt sinceri. Și care se iubesc.”

Foto: Instagram

Citește și:

Ioana Ginghină, despre concertul Shakirei și al lui Jennifer Lopez de la Super Bowl: „Dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice”

Celebra actriță a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4, la doar trei ani de la tratamentul care o scăpase de teribila boală

Andreea Marin este o mamă „destul de strictă” din anumite puncte de vedere: „Știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete