Andreea Marin este o mamă „destul de strictă” din anumite puncte de vedere: „Știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună”

Andreea Marin și fiica ei VioletaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fiica Andreei Marin (45 de ani), Ana Violeta (11 ani), s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Pentru cei care au impresia că e un mare avantaj să fii copil de vedetă, fosta prezentatoare de televiziune contrazice vehement această ipoteză.

Andreea Marin este o mamă „destul de strictă” din anumite puncte de vedere: „Știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună”

Andreea Marin vrea ca fiica ei să cunoască atât valoarea muncii, cât și a banilor. Vedeta TV o educă pe Violeta după un set de valori stricte, așa cum, de altfel, a fost și ea crescută.

„E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea.

Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Libertatea.

Deși este unica ei fiică, vedeta nu se abate de la principiile pe care și le-a stabilit în ceea ce o privește pe Violeta.

„Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului.

Așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a explicat fosta prezentatoare TV.

Pentru ca relația mamă-fiică să funcționeze în deplină armonie, Andreea Marin recunoaște că Violeta are de respectat anumite reguli.

„Sunt o mamă destul de strictă”

„Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate.

Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor.

Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a mai declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Violeta este fiica Andreei Marin din fostul ei mariajul cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia.

Foto: Libertatea.ro / Instagram

Citește și: 

De ce a lipsit iubitul Shakirei, Gerard Piqué, de la concertul artistei din cadrul Super Bowlului?

Dana Războiu, despre relația pe care o are cu primul ei soț: „Nimeni nu se căsătorește cu intenția de a divorța peste 3, 5 sau 15 ani”

Iubita lui Elon Musk a confirmat că este însărcinată în 25 de săptămâni: „Am avut o serie de complicații la început”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete