Ioana Ginghină, despre concertul Shakirei și al lui Jennifer Lopez de la Super Bowl: „Dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice”

Ioana GinghinăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În ultimul material de pe blogul personal, actrița Ioana Ginghină (42 de ani) se arată surprinsă de admirația pe care publicul român a avut-o în mediul online față de concertul susținut de artistele Shakira (43 de ani) și Jennifer Lopez (50 de ani), în pauza dintre reprizele celebrului Super Bowl.

Nu pentru că nu ar fi apreciat reprezentația demnă de luade, ci pentru că a observat diferența notabilă dintre modul în care vedetele de peste hotar sunt apreciate atunci când au apariții sexy.

Ioana Ginghină, despre concertul Shakirei și al lui Jennifer Lopez de la Super Bowl: „Dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice”

Anul trecut, actrița a realizat un pictorial în costum de baie, în revista VIVA!, fotografii pentru care a fost aspru criticată.

„Textul era de genul «la vârstă ta mai pozezi așa …», asta varianta soft, pentru că am avut parte și de alte texte pe care am ales să le șterg din mintea mea, de cum le-am auzit.

Am înțeles atunci că dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice, aici la noi, și mai ales cineva atât de aproape de tine, e greu de suportat.”

În continuarea textului, actrița atrage atenția și asupra celor care spun „«normal că arată așa, dacă au bani»”.

„Deci vă asigur că o rezistența fizică, cum a demonstrat Jennifer Lopez că are la 50 de ani, nu o poți cumpăra cu bani, ci doar cu multă muncă.

Poți să ai banii din toată lumea asta, că n-ai cum să ai așa condiție fizică. Ca să poți cânta și dansa în același timp îți trebuie foarte mult exercițiu.

Câți dintre noi nu gâfâim când mergem și vorbim, în același timp, la telefon? Ține de noi, de fiecare, cum vrem să arătam, ce energie să avem la 40, 50, 60…80 de ani”, a mărturisit Ioana Ginghină.

Tatăl actriței face sport zilnic la 77 de ani

„V-am povestit despre tatăl meu care face sport zilnic la 77 de ani și nu vă spun ce pensie are căci mă fac de râs, însă vă pot spune că a fost profesor de educație fizică vreo 40 de ani.

Veți spune că are timp, dar oare câți pensionari fac sport zilnic? Câți oameni, indiferent de vârstă, fac sport zilnic, câți dintre noi avem grijă la alimentația noastră?”

Foto: Instagram

Citește și:

Dana Războiu, despre relația pe care o are cu primul ei soț: „Nimeni nu se căsătorește cu intenția de a divorța peste 3, 5 sau 15 ani”

De ce a lipsit iubitul Shakirei, Gerard Piqué, de la concertul artistei din cadrul Super Bowlului?

Iuliana Marciuc, despre secretul unei relații de lungă durată: „Nu cred că un act poate ţine o relaţie”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete