Gheorghe Visu, cel mai bun actor în rol principal

Gheorghe VisuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Gheorghe Visu este unul dintre actorii de seamă din România și a făcut istorie cu rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului. Aseară, actorul a primit un premiu important în cadrul Galei Premiilor Gopo.

Aseară a avut loc la Teatrul Național din București decernarea Premiilor Gopo. Printre premianți s-a numărat și actorul Gheorghe Visu care a primit trofeul pentru ” Cel mai bun actor în rol principal”, după ce a interpretat rolul Hogaș în filmul “Câini”.

Gheorghe Visu este un actor valoros al cinematografiei românești și de-a lungul carierei a interpretat roluri care au rămas în memoria oamenilor. Una dintre cele mai cunoscute reprezentații este cea din filmul” Toate pânzele sus”, film în care a interpretat rolul vagabondului Black Pedro. Celebritatea sa a atins noi culmi odată cu rolul “State”, rol pe care l-a jucat în mai multe telenovele românești, alături de actrița Carmen Tănase. Cei doi au format un cuplu care a stârnit amuzamentul celor care au urmărit serialele de televiziune în care au jucat, dar și care a fost simpatizat de foarte multe persoane. Actorul s-a făcut remarcat și în filme ca ” Tată de duminică”, ” Mireasa din tren”,  ” Turnul din Pisa”,  ” Examen”,  “Ho, ho, ho 2: O loterie de familie”.

Actorul Gheorghe Visu a jucat și în foarte multe piese de teatru, debutul său în această zonă făcându-se de la o vârstă foarte fragedă, mai exact când încă era student la IATC.

Trofeul pe care l-a primit în cadrul Galei Premiilor Gopo nu este singurul din cariera marelui artist. Acesta a mai primit o diplomă  de onoare acordată de Asociația Cineaștilor din România  pentru rolul său din filmul ” Să mori rănit din dragoste de viață”, dar și Ordinul Meritul Cultural în grad de Ofițer, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului'.

Pentru a vedea fotografii din activitatea artistică a actorului deschide galeria foto de mai sus.

 

Foto: facebook

Citește și:

În comunism făcea furori cu piesele ei! Cum arată Viorela Filip la 66 de ani?

Câştigătorii premiilor TVmania 2016

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte