Gentile eco-chic Nahui Ollin vin si la Bucuresti

Nahui Ollin, geanta eco-chic 

Si cum curentul eco-fashion castiga din ce in ce mai mult teren, alaturi de haine din bumbac organic si papuci super-cool din anvelope de masina se asorteaza de minune si o geanta din materiale reciclate, nu-i asa?

Brandul american Nahui Ollin a fost creat in 2003 si a devenit rapid celebru in intreaga lume, fiind preferat de numeroase vedete de la Hollywood atat pentru aspectul chic, cat mai ales pentru faptul ca produsele sunt realizate 100% manual, din materiale reciclate.

Imagineaza-ti ca din paginile colorate ale revistelor, din ziare, ambalaje de dulciuri si etichete de bauturi racoritoare, folosind o veche tehnica maya, artizani din Mexic impletesc posete de toate marimile – de la clutch-uri, la genti supradimensionate – potrivite pentru orice imprejurare si orice ansamblu vestimentar.

Altfel spus, le poti asorta si la blugi si la o rochie de seara. Nimic nu se arunca, totul se transforma, acesta pare a fi sloganul celor de la Nahui Ollin.

Si pentru ca hartia este tratata special inainte de a fi pliata, impletita si transformata in posete, Nahui Ollin garanteaza durabilitatea si rezistenta gentilor sale, iar designul lor e la fel de atractiv si modern, indiferent de moda si sezon.

La urma urmei, a fi eco si a proteja natura nu mai sunt demult doar o moda, ci un stil de viata!

Ambalajele sunt recuperate pre-consumer, de la fabricile de dulciuri si bauturi racoritoare, prevenind astfel raspandirea emisiilor chimice in atmosfera si sol, rezultate prin distrugerea acestora.

Realizarea unei genti poate dura pana la 4 zile, iar unele modele contin pana la 1.500 de ambalaje de dulciuri.

Gentile eco-chic Nahui Ollin pot fi cumparate din magazinele Il Passo sau on-line, de pe site-ul www.redlime.ro.

 Nahui Ollin, geanta eco-chic
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Tendinte