Gemeni născuți în ani diferiți. Cum a fost posibil acest lucru?

O pereche de gemeni din California tocmai a venit pe lume în zile, luni și ani diferiți datorită unui eveniment rar.

Vineri seara, Fatima Madrigal și Robert Trujillo din Greenfield au devenit părinții unui băiețel pe nume Alfredo, în ajunul Anului Nou, la 23:45, ora locală. Doar 15 minute mai târziu, chiar când ceasul a bătut miezul nopții, femeia a născut-o pe sora geamănă a lui Alfredo, pe nume Aylin, de Anul Nou.

Aylin a cântărit la naștere 2660 de grame, în timp ce fratele ei, Alfredo, a avut 2750 de grame. Într-un comunicat de presă de la Centrul Medical Natividad, potrivit PEOPLE, Madrigal a descris sentimentele din spatele zilelor de naștere unice ale copiilor nou-născuți.

„Pentru mine este o nebunie că sunt gemeni și au zile de naștere diferite. Am fost surprinsă și fericită că a sosit la miezul nopții', a spus ea.

Dr. Ana Abril Arias, medic de familie la Natividad Medical Group, a adăugat: „A fost cu siguranță una dintre cele mai memorabile nașteri din cariera mea. A fost o plăcere absolută să îi ajut pe acești micuți să ajungă aici în siguranță în 2021 și 2022. Ce mod uimitor de a începe Anul Nou!'

Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), în mod normal există 120.000 de nașteri de gemeni în fiecare an în Statele Unite. Nașterile reprezintă puțin peste 3% din totalul nașterilor, precizează organizația.

Alfredo și Aylin mai au trei frați mai mari, două fete și un băiat. Madrigal a spus că fiul ei cel mare este încântat să aibă un frate.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri