Gelozia acestei femei nu a avut limite. Ce i-a făcut iubitului ei depăște orice imaginație: “Dacă eu nu te pot avea, nu te va avea nimeni”

femeie geloasă acid sulfuric

O femeie în vârstă de 48 de ani a depășit orice limită. După ce iubitul i-a fost infidel, femeia a pus la cale un plan pentru a se răzbuna pe acesta, iar ce a urmat după este de-a dreptul șocant.

După o relație de aproximativ 5 ani și jumătate, Mark Van Dongen și Berlinah Wallace au decis să se despartă, asta după ce bărbatul i-a fost infidel femeii. La o lună de la despărțire, bărbatul i-a trimis un mesaj fostei iubite, cerându-i să mai acorde o șansă relației lor, fără să știe planul pe care acesta îl pregătise pentru a se răzbuna pe el.

Acceptând să formeze din nou un cuplu, cei doi s-au mutat împreună, iar acest lucru avea să îi distrugă bărbatului defintiv viața. Dorind să se răzbune pe el, Berlinah Wallace a cumpărat acid sulfuric de pe internet și și-a stropit iubitul cu această soluție, în timp ce acesta se afla în dormitor. În urma incidentului, bărbatul a rămas paralizat de la gât în jos, a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului și i-a fost amputat piciorul stâng. La 15 luni de la incident, acesta a murit într-o clinică belgiană de eutanasiere, medicii permițându-i să apeleze la această măsură din cauza faptului că durerile erau insuportabile.

Înainte de a recurge la gestul extrem, femeia a căutat pe internet tot felul de informații referitoare la efectele acidului sulfuric asupra organismului, în căutările sale regăsindu-se fraza: “pot să mor dacă beau acid sulfuric?”. Nu numai că a căutat informații, ci a și comandat o sticlă de acid sulfuric de pe un site, din dorința de a-și duce la capăt răzbunarea. Înainte de a-și stopi iubitul cu substanța toxică, Berlinah Wallace i-ar fi spus acestuia: “Dacă eu nu te pot avea, nu te va avea nimeni', potrivit dailymail.co.uk.

Întrebată de ce a recurs la acest gest extrem, Berlinah Wallace a afirmat că iubitul ei ar fi agresat-o și că ea l-a stropit cu acid sulfuric pentru a se apăra. Pentru a justifica prezența soluției în casa lor, femeia a afirmat că au comandat împreună acidul sulfuric, inteționând să îl folosească pentru a desfunda țevile. În prezent, Berlinah Wallace este cercetată pentru crimă, asta după ce Mark Van Dongen a murit.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

După ce a fost părăsită de iubit, această femeie s-a transformat total. Cum a reușit să slăbească aproximativ 45 de kilograme?

A acceptat să devină mamă surogat, dar când a născut a avut parte de o surpriză de proporții

A ajuns la spital cu dureri cumplite, iar după ce i-au făcut o ecografie, medicii au fost șocați. Este incredibil ce au găsit în stomacul acestui bărbat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate