A ajuns la spital cu dureri cumplite, iar după ce i-au făcut o ecografie, medicii au fost șocați. Este incredibil ce au găsit în stomacul acestui bărbat

brichetă în stomac

Cazul unui bărbat de 49 de ani i-a uimit pe medicii din Florida. După ce a ajuns la spital cu dureri cumplite de stomac, bărbatul a fost supus mai multor investigații, iar ceea ce medicii au descoperit în urma ecografiei este de-a dreptul șocant. 

Un bărbat de 49 de ani, bolnav de schizofrenie, a ajuns de urgență la spital. Bărbatul acuza dureri puternice în zona abdomenului, iar medicii i-au făcut mai multe teste pentru a descoperi cauza durerilor. Din cauza bolii, bărbatul obișnuia să înghită tot felul de obiecte ciudate, el fiind în evidența medicilor pentru că, în trecut, a înghițit o lingură.

După investigații amănunțite, medicii au observat că în stomacul acestuia exista o brichetă. Ingerarea acestui corp străin i-a provocat bărbatului o durere puternică în zona stomacului, însoțită de vărsături, lucru care l-a făcut să se prezinte la camera de gardă, potrivit dailymail.co.uk. Imediat după ce au descoperit corpul străin, medicii l-au supus pe bărbat unei intervenții chirurgicale. În momentul eliminării brichetei, cadrele medicale au descoperit că acest obiect i-a provocat bărbatului o leziune puternică la nivelul stomacului, care a distrus statul protector dintre stomac și zona în care există acidul gastric.

Acidul gastric a ajuns în stomac și a început să distrugă țesutul din această zonă, provocând dureri foarte puternice. După două luni de la operație, bărbatul s-a vindecat complet.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Au început să vorbească pe internet, dar când și-au dat întâlnire ea a avut un șoc. Ce s-a întâmplat după este incredibil

A slăbit 54 de kilograme, fără să renunțe definitiv la dulciuri. Care este secretul acestei femei?

Povestea tulburătoare a unui model de 14 ani care a murit de epuizare. Mami, îmi doresc doar să dorm'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate