După ce a fost părăsită de iubit, această femeie s-a transformat total. Cum a reușit să slăbească aproximativ 45 de kilograme?


După ce a trecut printr-o despărțite, Sian Ryan a decis că este momentul să facă o schimbare în viața ei. Femeia în vârstă de 26 de ani a slăbit 45 de kilograme în doi ani și s-a transformat complet.

Despărțirile sunt dureroase și foarte multe femei clachează într-un astfel de moment delicat. După o relație de un an și jumătate,  Sian Ryan s-a despărțit de iubitul ei și a simțit nevoia să își schimbe radical stilul de viață, căutând acel lucru care să o facă mult mai puternică.

🐙

O postare distribuită de Sian Ryan (@sianliftsweights) pe


Pentru că ajunsese să cântărească destul de mult, mai exact 120 de kilograme, tânăra s-a gândit să se apuce de sport și să ajungă la greutatea pe care și-o dorește. După ce o perioadă a încercat antrenamentele cardio, Sian Ryan și-a dat seama că acestea nu i se potrivesc și că trebuie să încerce ceva diferit.

Cum a reușit Sian Ryan să slăbească aproximativ 45 de kilograme?


Sătulă de antrenamentele cardio, Sian Ryan a decis să le înlocuiască cu cele de forță. Astfel, femeia a început să lucreze cu greutăți, lucru care a ajutat-o să slăbească 45 de kilograme în doi ani și să își transforme radical corpul. În plus, antrenamentele de forță nu numai că au ajutat-o să obțină corpul la care visa, ci au făcut-o să se simtă mult mai puternică, lucru de care avea mare nevoie după momentul despărțirii.

“Antrenamentul cu haltere mi-a schimbat complet întrega gândire. M-am îndrăgostit de asta. Gândul de a deveni mai puternică, mai împuternicită și să mă simt bine în propria piele a fost un sentiment foarte plăcut. M-am concentrat mai puțin pe a slăbi, chiar dacă asta se întâmpla. M-am focusat mai mult pe a deveni puternică”, a spus Sian Ryan, potrivit independent.co.uk.

În ceea ce privește alimentația, Sian Ryan mărturisește că mănâncă destul de mult, tocmai pentru că masa ei musculară s-a dezvoltat, ceea ce face ca ea să ardă zilnic mai multe calorii și să aibă un metabolism total diferit. Tânăra are un regim bogat în grăsimi sănătoase și proteine, având grijă ca porțiile de mâncare să fie moderate.

Bianca Hriscu

Foto: instagram

Citește și:

A acceptat să devină mamă surogat, dar când a născut a avut parte de o surpriză de proporții

A ajuns la spital cu dureri cumplite, iar după ce i-au făcut o ecografie, medicii au fost șocați. Este incredibil ce au găsit în stomacul acestui bărbat

Au început să vorbească pe internet, dar când și-au dat întâlnire ea a avut un șoc. Ce s-a întâmplat după este incredibil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate