A acceptat să devină mamă surogat, dar când a născut a avut parte de o surpriză de proporții

mamă surogat

Cazul unei femei din California a uimit pe toată lumea, povestea acesteia fiind una foarte rară și neobișnuită. După ce a acceptat să devină mamă surogat, femeia a avut parte de surpriză de proporții.

Jessica Allen, o femeie în vârstă de 31 de ani, a acceptat să devină mamă surogat pentru un cuplu din China, fără să știe că acest lucru o sa îi schimbe viața în mod radical. Femeia a rămas însărcinată, cuplul din China oferindu-i acesteia suma de 30.000 de dolari. După ce fertilizarea a avut loc, la șase săptămâni, femeia a descoperit că poartă în pântece nu un copil, ci doi. Cei doi chinezi au fost foarte fericiți să audă această veste și au decis să îi mai ofere tineri încă 5000 de dolari.

În decembrie 2016, Jessica Allen a adus pe lume cei doi copii, iar în momentul în care i-a văzut, acesta și-a dat seama imediat că cei doi nu seamănă și că ceva nu este în regulă. Chiar dacă în contractul semnat scria clar că aceasta avea voie să petreacă o oră în compania micuților, cuplul chinez a intrat rapid în custodia celor doi. Deosebirile dintre cei doi copii erau vizibile, tonul pielii era mai închis la unul dintre ei și nici trăsăturile feței nu erau asemănătoare. După câteva săptămâni, Jessica Allen a fost contactată de familia care a plătit-o pentru a deveni mamă surogat, spunându-i ca are îndoieli că ambii copii îi aparțin.

În urma unui test ADN, Jessica Allen și partenerul ei de viață au descoperit ceva ce avea să îi șocheze. Unul dintre copii era, de fapt, al lor. Chiar dacă au folosit metode contraceptive, femeia a rămas însărcinată cu propriul copil, imediat după fertilizarea in vitro. Acest fenomen este cunoscut sub numele de superfetație și descrie momentul în care o femeie continuă să ovuleze, chiar și după ce a rămas însărcinată.

“Am fost complet în șoc. M-am panicat. Soțul meu și cu mine am intrat în panică . Nu am avut nicio idee cum s-a întâmplat acest lucru și nu aveam idee cum să ne pregătim pentru un copil peste noapte. Ne-am mutat într-o casă nouă, nu mai aveam bani”, a spus Jessica Allen, potrivit people.com.

Cu toate că nu erau pregătiți pentru un nou copil, cei doi s-au hotărât să își recupereze copilul biologic de la familia de chinezi. În momentul în care au făcut acest lucru, cuplul de chinezi le-a cerut suma de 22 000 de dolari, în schimbul micuțului. După ce s-au rezolvat problemele legale, Jessica Allen și soțul ei și-au putut recupera copilul biologic.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

A ajuns la spital cu dureri cumplite, iar după ce i-au făcut o ecografie, medicii au fost șocați. Este incredibil ce au găsit în stomacul acestui bărbat

Au început să vorbească pe internet, dar când și-au dat întâlnire ea a avut un șoc. Ce s-a întâmplat după este incredibil

A slăbit 54 de kilograme, fără să renunțe definitiv la dulciuri. Care este secretul acestei femei?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate