Gătește românește cu Radu Anton Roman

Gateste romaneste cu Radu Anton Roman

Gateste romaneste cu Radu Anton Roman

Mâncarea românească este plină de savoare și de originalitate. Fiecare zonă are rețetele ei specifice. Radu Anton Roman a cules aceste rețete din toată țara și ni le-a lăsat 'moștenire' și nouă. Acum poți avea și tu aceste rețete delicioase cumpărând colecția 'Bucate, Vinuri și Obiceiuri Românești', începând cu vineri, 19 mai. Cele patru volume se găsesc la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 14,99 lei, fiecare. Iată ce conțin volumele:

  1. Mâncăruri vegetale și de post, gătite românește- 19 mai. Cei care aleg hrana vegetariană sau care țin posturile de peste an vor găsi în acest volum rețete alese, descrise cu rafinament, din toate colțurile României.
  2. Feluri din carne gătite românește- 26 mai. Pentru cei care nu concep să gătească fără carne acest volum este exact ce trebuie. Aici vei găsi cele mai savuroase preparate care au la bază carnea.
  3. Bucătărie românească de sărbătoare și ceremonial- 2 iunie. Pentru cei mai mulți dintre români sărbătorile au în primul rând o conotație gastronomică. Crăciunul, Paștele, precum și sărbătorile personale din viața fiecăruia reprezintă atât  momente de luminare și împăcare sufletească cât și de reunire în jurul bogatelor mese tradiționale.
  4. Bucate balcanice cu accent românesc- 9 iunie. Aici vei găsi mâncăruri din întreaga Peninsulă balcanică, dar cu accentele lor românești. Uneori frontiera dintre bucatele popoarelor învecinate și cele românești este greu de deslușit pentru că s-au influențat foarte mult.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte