Furt calificat la sediul editurii Curtea Veche!

(Vezi Editura „Curtea Veche' sub ocupatie)

Din comunicatul primit in urma cu o ora (astazi, 29 iulie 2010, ora 13:20), de la Editura Curtea Veche:

In aceasta dimineata, fara a avea vreun document legal care sa le permita acest lucru, indivizii dubiosi care de aproape doua saptamani ne interzic accesul in editura au inceput sa imprastie prin curte toate bunurile noastre aflate in birouri.

Chiar in acest moment documente importante, calculatoare, carti, manuscrise, dosare din arhiva, sunt scoase in curte si impachetate in cutii, fara ca la fata locului sa fi ajuns vreun reprezentant al editurii. Am fost informati ca deja de la sediu a plecat o dubita, fara ca vreun politist sa fi verificat continutul acesteia si daca avea sau nu acte legale pentru bunurile pe care le transporta!!

Credeam ca am vazut totul, credeam ca punctul culminant a fost atins, dar se pare ca ne-am inselat!! Acesti indivizi nu au respect pentru nimic – nici pentru lege, nici pentru cultura si cu atat mai putin pentru activitatea unei edituri si pentru munca oamenilor ei!”

Iata cateva imagini surprinse in cursul zilei de astazi:

Editura Curtea Veche, furt Editura Curtea Veche, furt
Editura Curtea Veche, furt Editura Curtea Veche, furt

Cu cateva minute in urma, am aflat de la Elia Cazan, Marketing Manager, Curtea Veche Publishing ca cel de al doilea transport – cel din imagini – a fost oprit de politistii de la Sectia 2, care i-au legitimat pe transportatori, le-au cerut sa justifice cu acte bunurile transportate, lucru pe care acestia nu l-au putut face.

In acest moment, suspectii se afla in sediul Sectiei 2 de politie, pentru declaratii.

Mihaela Serea
Foto: Editura Curtea Veche

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri