Fuego nu a avut mereu o viață ușoară! Mulți nu știu că a trăit ani de zile în sărăcie: „Nu m-a ajutat nimeni. Trăiam de pe o zi pe alta”

În prezent Fuego se bucură de un mare succes și are publicul lui care îl respectă, iar sălile sunt mereu pline la concertele lui. Puțini știu însă că artistul nu a avut mereu o viață ușoară, iar în copilărie a trăit mult timp în sărăcie.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Fuego a povestit cu sinceritate despre cea mai grea perioadă a vieții lui.

Fuego nu a avut mereu o viață ușoară

Nimeni nu ar fi bănuit așa ceva despre el. Pe vremea când era doar un copil, Paul Surugiu nu a trăit o perioadă prea fericită, pentru că pe atunci era extrem de sărac, iar moartea tatălui său l-a afectat foarte mult.

„Nu m-a ajutat nimeni. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam de pe o zi pe alta pentru că ai mei au muncit enorm să mă ţină la facultate. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori n-aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz… era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei pentru că făceam cursurile sau la Liceul Caragiale, aveam salile de actorie şi mergeam de unde era internatul vreo 6, 7 kilometri pe jos.

Eu am învăţat de la tata să fac totul. Şi dacă regret ceva în viaţa asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la varsta de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a facut infarct… din păcate îl moştenesc pe tata… din punct de vedere, tensiune, inimă. Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el ştie că asta mi-am dori,' a spus Fuego, la Antena Stars.

De-a lungul anilor, Fuego s-a confruntat cu multe probleme financiare și a renunțat la multe din dorințele sale, pentru că trăia de pe o zi pe alta. Cu timpul însă, viața lui a început să schimbe, a muncit, a cunoscut succesul, iar acum este mulțumit cu ceea ce trăiește.

Pentru a vedea mai multe imagini deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Fuego a mâncat bine de Crăciun: „M-am îngrășat 5 kilograme. Iubesc dulciurile și sarmalele'

Vești proaste pentru fanii lui Fuego. Celebrul cântăreț și-a anulat mai multe concerte

Cum arată o zi din viața lui Fuego? Artistul a făcut declarații sincere: „Am un program agitat. Mă trezesc la ora 11-11:30'

Andrei Leonte, colaborare surpriză cu Fuego: „Făceam producție și editare video de ceva timp'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete