Cum arată o zi din viața lui Fuego? Artistul a făcut declarații sincere: „Am un program agitat. Mă trezesc la ora 11-11:30”

FuegoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Când rostim numele Fuego, parcă nu mai avem nevoie de nicio descriere. Este unul  dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, a devenit cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani, și are publicul lui fidel de multă vreme.

De-a lungul anilor, Paul Surugiu, după numele lui real, a supraviețiut schimbărilor din industria muzicală românească și a reușit să-și țină fanii aproape de el. Concertele lui se țin mai mereu cu casa închisă, pentru că reușește să umple săli întregi.

Cum arată o zi din viața lui Fuego?

În cadrul unui interviu, Fuego a povestit cu sinceritate cum arată o zi din viața lui. Artistul a spus cum se simte după ani întregi de muncă.

„Dragii mei, n-am făcut niciodată mare caz cu statutul meu. Sunt artist, dar ca oricare om, am muncit pentru ceea ce am realizat. Firește că nu mă plâng, pentru că ar fi absurd să fac asta și pentru că eu, cu toate problemele mele, am o viață ușoară și mă consider un privilegiat al sorții. Voi m-ați provocat să vă spun cum arată o zi din viața mea!

Păi e simplu – am un un program agitat de ani de zile și mă trezesc la ora 11 – 11:30, apoi programul se diversifică în funcție de ziua săptămânii. Dacă e weekend am spectacole și evenimente, urc direct în mașină, îmi petrec zilele pe drumuri (am făcut în anii aceștia milioane de kilometrii). Dacă nu, merg la înregistrări, pregătesc diverse proiecte, mă văd cu prietenii, noaptea pictez, mă uit la filme sau la teatru, fiind un cinefil înrăit.

Mai mult că, în viitorul apropiat, pregătesc o serie de evenimente cu tablourile mele, vernisaje unice. Noi artiștii muncim, sigur că facem sacrificii enorme, dar viața noastră, dacă ne place ce facem, este mult mai simplă decât a multora. Și spun asta cu toată asumarea unui om care s-a chinuit, dar care a ajuns să înțeleagă că este un răsfățat al sorții din multe puncte de vedere. Artiștii au si dublă răsplată pentru munca lor – cea firească și cea în aplauze, care-i minunată! Nu știu despre alții, dar eu îmi păstrez mintea limpede și nu fac niciodată exces de zel în ceea ce privește profesia asta! Sunt un om care muncește, fără să se plângă, bucurându-se de ce are în fiecare moment!', a povestit cu sinceritate Fuego, pentru ziarulring.ro.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Fuego, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andrei Leonte, colaborare surpriză cu Fuego: „Făceam producție și editare video de ceva timp'

La 41 de ani, Fuego se simte ca un adolescent. Ce mesaj le-a trimis fanilor de ziua sa?

Fuego, mărturisiri despre perioada copilăriei. Cum îl strigau rudele când era mic

Fuego, mesajul emoționant care i-a impresionat pe fani: „Nu-mi pare nici o clipă rău că…'

Fuego, moment de sinceritate neașteptat: „Am clipe în care refulez, din cauza stresului!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete