Ce spune Feli despre bărbatul care i-a cucerit inima? Dezvăluiri despre povestea de iubire pe care o trăiește

Feli și-a ținut viața personală departe de ochii presei și a ales să trăiască cele mai profunde sentimente doar alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Din acest motiv, momentul în care a anunțat public că este însărcinată a fost unul încărcat de emoție și care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Preocupată să își dezvolte o carieră de succes, Feli a ales să nu pună accentul atât de mult pe viața personală, încercând ca anumite lucruri să rămână în intimitate. Cu toate acestea, cântăreața nu a putut să ascundă bucuria de a deveni mamă pentru prima oară, iar după ce a dat vestea cea mare, aceasta a dezvăluit detalii și despre povestea de iubire pe care o trăiește în prezent.

Ce spune Feli despre bărbatul care i-a cucerit inima?

Dacă din punct de vedere profesional se bucură de succes, lucrurile încep să se așeze și pe plan personal pentru Feli. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste și urmează să devină mamă pentru prima oară. Într-un interviu acordat în cadrul unei emisiuni de televiziune, cântăreața a dezvăluit detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima.

“De vreme ce jumătatea mea a intrat în viața mea ca să mă facă bine și să mă facă fericită, înseamnă că își joacă rolul destul de bine. Mă încurajează, e pe pozitiv. Nu mă poate controla, câteodată nu știu cum mă suportă. Eu sunt o fire independentă. Mie mi-a fost foarte greu la începutul relației, uneori și acum îmi e greu să gândesc la doi, să zic “noi”. După atâta muncă, concerte, timp singură e foarte greu să te obișnuiești cu gândul că, în curând, vom fi 3.”, a spus Feli, în emisiunea “Rai Da’ Buni”.

Această perioadă este una cu totul specială pentru Feli. Cântăreața este însărcinată și chiar dacă lucrurile decurg normal, la fel ca orice altă viitoare mămică, o mulțime de frici se ascund în sufletul acesteia.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Feli.

Foto: facebook

Citește și:

Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea prințului Charles?

Cum se menține în formă actrița care o interpretează pe Sonia din serialul „Fructul oprit': „Pentru mine, somnul de calitate e aur'

Tatăl lui Meghan Markle l-a avertizat pe prințul Harry, înainte de nuntă: „Promite-mi că nu vei ridica niciodată mâna asupra fiicei mele'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete