4 portii
Timp de pregatire: 10 min., plus timp de marinat
Timp de fript: 40 min.
236 calorii, 14 g grasimi per portie
Ingrediente:
pentru marinata
Mod de preparare:
1 – Pe fiecare tepusa, infigeti cate doua aripi, alternand cu bucati de ceapa si de lamaie. Asezati frigaruile intr-un vas adanc, din portelan sau sticla. Combinati ingredientele pentru marinata si turnati deasupra.
Timp de 1 ora sau peste noapte, lasati la marinat in frigider.
2 – Asezati frigaruile pe gratar (la cca 20 cm de carbunii incinsi) si lasati timp de 30-40 minute. Aveti insa grija sa le intoarceti frecvent si sa le ungeti cu marinata ramasa, pana se patrund complet si se rumenesc.
Pentru amatorii de exotisme, este un preparat picant, dulce-acrisor
Pofta buna!
Îți recomandăm să încerci și pui shanghai, o rețetă rapidă și gustoasă