Fleica de porc in stil thailandez

  1.  Intr-un vas neaderent, incinge uleiul si soteaza ceapa si 3 frunze de menta timp de 3-4 minute, pana cand se inmoaie.
     
  2.  Adauga carnea si prajeste timp de 7-8 minute, pana cand se rumeneste usor. Adauga pasta de curry, ardeiul si smantana si mai tine pe foc inca 5 minute, amestecand din cand in cand, pana cand ardeiul incepe sa se patrunda.
     
  3.  Adauga rosia si continua sa tii pe foc alte 3 minute, pana cand incepe sa se inmoaie. Serveste imediat cu garnitura de orez fiert si ornat cu frunze de menta (sau de kaffir).
     
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Preparate thailandeze