Fresh Express, aparat electric de maruntit de la Moulinex

Cu designul atractiv, finisajele metalice si modalitatea de utilizare user friendly, Fresh Express este raspunsul ideal pentru consumarea de fructe si legume. Sa preparati cruditati sau salata de fructe devine o reala placere, rapida si simpla.

5 culori pentru 5 procese culinare!
Fresh Express este un aparat multifunctional care include 5 accesorii pentru prepare:

  • feliere fina;
  • feliere grosiera;
  • razuire fina;
  • razuire grosiera;
  • maruntire.

Fiecarui proces ii apartine un accesoriu, iar fiecar accesoriu are o culoare diferita pentru a fi usor de identificat. Morcovi, mere, alune, cascaval, ciocolata… nimic nu-i rezista lui Fresh Express.

Procesul de servire usoara
Datorita sistemului sau de „servire directa” acest aparat iti permite sa prepari salatele mixte si cele de cruditati direct in vasele de servire sau pe platouri. Fresh Express este sigur si usor de folosit: porneste printr-o singura apasare de buton si se opreste la fel de simplu. Doar tubul de alimentare si accesoriile trebuie curatate dupa folosire.

Depozitare inteligenta si curatare rapida
Dupa folosire, cele cinci accesorii ale Fresh Express se depoziteaza in tubul transparent de alimentare – sistem inteligent pentru depozitare, accesorii mereu la indemana si gata pentru a fi folosite. Modalitatea integrata de stocare a cablului, integrata in spatele aparatului face posibila adaptarea lungimii cablului la orice suprafata de gatit.

Moulinex, Fresh Express
Moulinex, Fresh Express Moulinex, Fresh Express

Pret: 269 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Familie- casa