Fotografiile anului impresionează până la lacrimi: imagini care te lasă fără cuvinte

Cea de-a 58-a competiție a fotografiilor de natură sălbatică este în plină desfășurare, cu apariții impresionante de instantanee înscrise în concurs de fotografi de toate vârstele, naționalitățile și nivelurile de experiență.

Din cele 25 de fotografii rămase în concurs, aveți mai jos preferatele noastre. Intrați pe site-ul oficial și votați-o pe cea care credeți că ar trebui să câștige Premiul Peoples Choice din acest an. Votarea se încheie la ora 14.00 pe 2 februarie 2022.

Câștigătorul va fi anunțat pe 9 februarie 2022.

5f9506a9-1e27-4853-8c09-c836f882c5f3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Muzeul de Istorie Naturală din Londra găzduiește competiția anuală de fotografie și invită fanii să voteze online pentru a alege câștigătorul premiului Peoples Choice Award.

Și, pe baza imaginilor noastre preferate din galerie, nu va fi ușor să alegem doar una.

Din peste 50.000 de imagini înscrise în concurs din 95 de țări, au rămas 25 de imagini expuse în prezent pe site la foarte apreciata expoziție Fotografia din Sălbăticie al anului de la muzeul din Londra.

Câștigătorul va fi apoi afișat până la închiderea expoziției pe 5 iunie. Primele cinci imagini Peoples Choice Award vor fi de asemenea afișate online, alăturându-se câștigătorilor aleși de apreciatul juriu care a fost anunțat la începutul acestui an.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber