Ilinca Vandici a făcut primele declarații după ce a născut: „Niciodată nu am simțit așa ceva!”

Ilinca Vandici trăiește o nouă viață de când a devenit mămică. Prezentatoarea a apărut la TV pentru prima dată după ce a născut și chiar dacă au trecut doar câteva zile de când îl are pe băiețelui ei, Ilinca arată foarte bine.

Prima apariție a Ilincăi Vandici după ce a născut

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil' a mărturisit că ar fi trebuit să nască natural, însă din cauza unor complicații, medicul ei a decis în ultimul moment că ar fi mai bine să facă o operație de cazariană.

„Sunt foarte emotivă în perioada asta! (…) Gângureşte, dar nu ştiu dacă înseamnă că îi place la tv sau că nu îi place! E un bebeluş stilat, cuminte, foarte sănătos! Zian a crescut foarte mult, a cântărit aproape 4 kilograme la naştere, a avut şi circulară în jurul gâtului. Doamna doctor a decis că cezariană e cea mai bună varianta pentru noi. N-aş fi vrut nicio clipă să îi pun viaţă în pericol, mai ales că circulară s-ar fi putut strânge în jurul gâtului în orice clipă!

Am fost conştientă pe tot parcursul intervenţiei! Aoleu, iar mă apucă plânsul! A fost cea mai mare emoţie din viaţă mea, niciodată nu am mai trăit aşa ceva! Am plâns de fericire, de descărcare, de emoţie, nu pot să descriu în cuvinte. Doar mamele pot înţelege ce am simţit când l-am văzut, când am aflat că e sănătos. Mănâncă bine, plânge bine, s-ar putea să îl fac cântăreţ. Tati şi sora mea au fost lângă mine când am născut. Au fost foarte curajoşi, au filmat aproape toată intervenţia. Tati e foarte emoţionat şi foarte fericit, de câteva zile parcă e în tranşă. Pleacă de la spital şi se întoarce după 20 de minute şi zice că vrea să îl mai vadă o dată.

Am avut o lista lungă de nume şi ne-a fost foarte greu să ne hotărâm. Nu m-aş fi gândit niciodată că îmi va fi atât de greu să mă decid asupra numelor bebeluşului. Am stat şi am citit foarte mult şi am înţeles cât de important este numele pe care îl va purta. Am luat toate civilizaţiile, culturile, am căutat varianta cea mai potrivită pentru el. Am ajuns la Zian şi am rezonat amândoi, e că un sunet de clopoţel. La unele rezona el, la altele, eu, dar la Zian am fost de acord amândoi. L-am pus la sân din prima zi, vine şi laptele uşor-uşor. Nu aş vrea să îl arăt, sunt momente foarte intime, cred că trebuie protejat până la botez', a spus Ilinca Vandici în cadrul emisiunii „Teo Show', de la Kanal D.

Pe perioada operaţiei, atât sora şi soţul ei au fost alături de Ilinca. Ilinca Vandici a născut în urmă cu trei zile un băieţel sănătos. Tatăl copilului este Andrei Neacșu, un tânăr afacerist în vârstă de 26 de ani.

Foto: Facebook, Capturi Kanal D

Mihaela Tudor

Citește și:

Ilinca Vandici a publicat prima fotografie cu bebelușului ei: „Viața mea s-a schimbat pentru totdeauna'

Ilinca Vandici se pregătește să nască și are emoții mari: „A început numărătoarea inversă…'

Ilinca Vandici, declarație de dragoste emoționantă pentru iubitul ei, înainte să nască: „Ne iubim cum nu am mai făcut-o cu nimeni altcineva'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete