Abia a născut, dar Mirela Boureanu Vaida nu se oprește aici! Când va veni al treilea copil?

Mirela Boureanu Vaida a devenit, recent, mămică pentru a doua oră și este mai fericită ca niciodată. Ba mai mult decât atât, chiar dacă nu a trecut mult de când a născut, prezentatoarea se gândește deja la al treilea copil. 

Vedeta susține că nu o sperie rolul de mamă, s-a acomodat cu viața agitată pe care o are de când a devenit mamă. Mirela Boureanu Vaida a povestit, în cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, cum se descurcă după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

„Am o gramadă de colaci, doar, doar o învăţa şi ea să facă la toaletă. Fiica mea se duce între perdeluţe ca pisica şi află la un moment dat că e ceva în neregulă pe la scutecel. (…) E o veselie continuă. Totul e amuzant. Nu le iau prea în serios, pentru că ar trebui să cenzurez copilul. Îi spun ce nu e bine, îi explic cu frumosul. Generaţia asta e uimitoare. Nici nu ştiu dacă e bine că umblă pe telefon, îmi şterge mailuri, îmi citeşte mesaje, îmi dă peste cap tot şi trebuie să luam măsuri, să îi luam o tabletă pentru copii. Amuzant e tot ce mi se întâmplă. îmi scrie pe mobilă, pe plasmă cu creioane cerate. parchetul meu este plin de miere şi de curmale.

Nu m-au speriat cei doi copii, încă nu mi se pare atât de greu. Dacă totul va merge bine şi mă voi simţi în stare, poate, până în 38 de ani, aş mai face unul. Dacă mi-l dă Dumnezeu îl mai fac. Mi se pare frumos! Sunt case în care cresc 8 copii, nu se mai plânge nimeni. Ştiţi cum e, la primul copil e mai greu, la al doilea îl mai speli în chiuvetă, dacă nu îl speli o seară, nu e nimic. Deci, nu zic: «Nu!» unui al treilea copil. (…) Am născut de două ori natural. Nu mai cădeţi în capcana cezarienelor! Dacă Dumnezeu v-a dat copilul printr-o sarcină spontană, înseamnă că tot el vă dă puterea să naşteţi spontan. Cele mai multe mame, din frică se duc direct la cezariană, dar nu e bine. Eu sunt atât de speriată, încât am refuzat cezariană. Nu ţipi. Nu ai cum să ţipi şi că împingi. Nu e ca în filmele americane! Se îngroaşă puţin venele, dar atât şi astăzi medicina ne ajută foarte mult,' a declarat Mirela Boureanu Vaida, în cadrul interviului.

Fosta prezentatoare de la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu' arată senzațional, la doar 4 luni după ce a născut. Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit că a reușit să slăbească, fără să țină vreo dietă strictă. Pur și simplu, nu a mai mâncat seara, după ora 19:00.

Mirela Boureanu Vaida va fi prezentatoarea unei noi emisiuni

Mirela Boureanu Vaida a fost nevoită să plece de la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu', după ce a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ea a fost înlocuită de actrița Paula Chirilă.

Cu toate acestea, prezentatoarea va începe un nou proiect, care va începe chiar în această primăvară. Ea va prezenta emisiunea „2k1', care se va difuza la Antena 1. Aceasta va fi realizată într-un format nou, de tip quiz-show matrimonial.

„Sunt extrem de nerăbdătoare să revin, după o pauză în care am dus dorul telespectatorilor şi al emisiunilor în direct, iar provocarea este una pe măsură: un quiz show matrimonial. Nu am mai făcut genul acesta de emisiune, dar simt că mă reprezintă ca fel de a fi: energică, veselă, cu ritm, cu exuberanţă, iar premiile pe care le punem în joc nu sunt deloc de neglijat. Am emoţii, dar am şi certitudinea că ne vom distra. Căutăm tineri şi mai puţin tineri, cupluri care sunt la început de drum sau care şi-au sărbătorit deja nunta de argint sau de aur, dornice să demonstreze că sunt „2k1'. Abia aştept să ne revedem!', a mai spus Mirela Boureanu Vaida.

Concurenţii „2k1' vor fi cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, iar aceștia își vor putea testa relaţia de cuplu, prin intermediul acestui show.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

A slăbit spectaculos în doar 4 luni după ce a născut! Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit secretul ei: „Nu țin diete!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete