Fostul preot de la Tanacu are noi adepţi! «Toată lumea îl iubeşte»

preot de la tanacu

Fostul preot care în 2005 a ucis o măicuţă în urma unui ritual de exorcizare, la Mănăstirea Tanacu, şi-a găsit liniştea după zece ani de la comiterea faptei care a cutremurat o lume întreagă. Mai mult, fostul monah încă reuşeşte să atragă în jurul său oameni care să îl venereze.

Au trecut zece ani de la ritualul de exorcizare de la Mănăstirea Tanacu, în urma căruia maica Irina Cornici, o tânără de numai 23 de ani, a murit pe cruce. După zile în şir în care a fost ţinută fără apă, mâncare şi cu un căluş în gură, pe 15 iunie, trupul femeii nu a mai rezistat.

Eliberaţi pentru bună purtare

De atunci, fostul preot Daniel Corogeanu şi maicile care au participat la ritualul ucigaş au fost găsiţi vinovaţi, au ispăşit câţiva ani de închisoare, apoi au fost eliberaţi înainte de termen şi îşi văd de vieţile lor, în timp ce părinţii Irinei plâng la mormântul din cimitirul satului Perieni, judeţul Vaslui.
Mă gândesc tot timpul la ea, singura mea fată', spune Elena Antohi, mama tinerei, care suferă de pareză pe partea dreaptă a corpului.

Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri