Mariana Buruiana, artista care a ales calea lui Christos

Mariana Buruiana, artista care a ales calea lui Christos

mariana buruiana

Mariana Buruiană a fost una dintre cele mai sensibile şi diafane apariţii de pe scena artistica românescă. Talentata actriţă a rămas în inimile spectatorilor graţie rolurilor din piese de teatru şi filme de succes, însă astăzi vedeta stă departe de lumina reflectoarelor, alegând să-şi dedice viaţa credinţei.

Mariana Buruiană este unul dintre numele care au făcut istorie pe scena artistică românească. O apariţie angelică, cu un chip diafan şi cu o sensibilitate aparte, actriţa a cucerit inimile spectatorilor cu numeroasele roluri pe care le-a interpretat în spectacole de teatru şi în filme celebre.
Din păcate, marea artistă, în vârstă de 59 de ani, este astăzi departe de lumina reflectoarelor, alegând calea credinţei.
A renunţat la cariera de succes pe care o avea în primii ani de după 90. Nu s-a călugărit, dar a ales să se apropie de Dumnezeu pe calea rugăciunii, a smereniei şi a iertării.
Mariana Buruiană s-a născut pe 11 iulie 1955, la Arad. A absolvit IATC, secţia actorie, în anul 1978. A jucat la teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, iar din anul 1981 s-a transferat prin concurs la Teatrul Lucia Stuza Bulandra din Bucureşti, de unde a demisionat în anul 1995.

Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber