Mariana Buruiana, artista care a ales calea lui Christos

mariana buruiana

Mariana Buruiană a fost una dintre cele mai sensibile şi diafane apariţii de pe scena artistica românescă. Talentata actriţă a rămas în inimile spectatorilor graţie rolurilor din piese de teatru şi filme de succes, însă astăzi vedeta stă departe de lumina reflectoarelor, alegând să-şi dedice viaţa credinţei.

Mariana Buruiană este unul dintre numele care au făcut istorie pe scena artistică românească. O apariţie angelică, cu un chip diafan şi cu o sensibilitate aparte, actriţa a cucerit inimile spectatorilor cu numeroasele roluri pe care le-a interpretat în spectacole de teatru şi în filme celebre.
Din păcate, marea artistă, în vârstă de 59 de ani, este astăzi departe de lumina reflectoarelor, alegând calea credinţei.
A renunţat la cariera de succes pe care o avea în primii ani de după 90. Nu s-a călugărit, dar a ales să se apropie de Dumnezeu pe calea rugăciunii, a smereniei şi a iertării.
Mariana Buruiană s-a născut pe 11 iulie 1955, la Arad. A absolvit IATC, secţia actorie, în anul 1978. A jucat la teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, iar din anul 1981 s-a transferat prin concurs la Teatrul Lucia Stuza Bulandra din Bucureşti, de unde a demisionat în anul 1995.

Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber